Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Riot Gin #30891 üzenetére

    Emlitettem, hogy a tobbivel egyelore ne foglalkozz :D
    Ami jelenleg teged erint, az a MS - MilkShape.Feltelepited, a menuben megkeresed hogy install Plugin, a 4-es mappabol kicsomagolod a plugint az asztalra, es megadod hogy az asztalrol toltse be a plugint a progiba.
    Ha ez megvan, kepes leszel OGF-eket ha jol emlekszem betolteni.
    Miutan betoltotted, oldalt van menu,jobb felol, azon fulek, megkeresed a Skin vagy egyeb nevu dolgot, es elmeletileg mutatja, mert beolvasta az OGF-bol, hogy melyik DDS jar hozza.Ha ez megvan es raraktad a boroket, akkor atlepsz egy masik fulre,ahol ilyen hulye karikat fogsz latni, alatta mindenfele csuszkat, ha jol emlekszem.Minden tipusnal minden legfelso ertekre allitasz, ugy kepzeld el, mintha tok sotet lenne a bor, es a fennyel egyre jobban megvilagitanad, hogy teljesen lathato legyen.Nem tudom hogy mennyire magyaraztam erthetoen, nezz bele Free oktatojaba, mintha kepekkel ez a dolog erzekeltetve lenne, ha bennevan.

    4 giga : de minek futtatod a hatterben a Daemon Toolst ? Felrakod a jatekot, a netrol kinezed hogy No DVD COP - ilyesmi a neve asszem a Moddb-n fent van, ez egy .exe, felulirod a regit, eloszor csinalj mentest, nehogy valami gubanc legyen, aztan tobbe nem kell se CD, se DVD. ize', Daemon Tool, mert nem keri.

    shield az remek otlet koszonom.Amugy tudd, hogy ujra kedvet erzek a forditashoz, majd lassacskan tovabb folytatom a Chernobil Chroniclest,amint nem leszek annyira faradt,es kedvet erzek hozza.Ugy emlekeztem, hogy 1/3-a van leforditva, de nagyjabol mar 45%-nal jarok kb.
    Mindezt azert, hogy aki befejezte a Hullocsillagot, a nekiugorhasson ennek :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák