-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
milszab
senior tag
Üdv! Van egy Asus rt-n12-es routerem és olyan gondom van hogy torrent közben megszakad a net elég soxor. Előtte lévő tp-link-kel nem volt ilyen gond. Próbáltam kiiktatni a routert és úgy meg jól megy a net! Nah most vagy a router szar, vagy valamit be kéne rajta állítanom? Ha így van akkor mi a szart csináljak vele??
Köszi! -
milszab
senior tag
válasz Intruder2k5 #16226 üzenetére
Szeretném ha gyári maradna rajta minden, meg annyira nem is értek hozzá, elrontani nem szeretném.
Asus RT-N12 D1, de írtam már az első sorban.[ Szerkesztve ]
-
milszab
senior tag
válasz Intruder2k5 #16228 üzenetére
Értem, okés!
Kábelen jön a gépemhez a net. A többi gép meg wifin csatlakozik.
Utorrent-ben : Kapcsolatok maximális száma : 200
Firmware tegnap volt, reset még nem, de ezt nem most kezdte. -
milszab
senior tag
Ha rákötök egy vinyót a routerre, be lehet rajta állítani hogy ha nincs használatban kapcsolja le? Úgymond ilyen energia takarékos mód mint a win-en belül is.
-
milszab
senior tag
Van egy Asus N18-as routerem. Rákötöttem egy vinyót. Távolról hogy érem el a legkönnyebben a rajta tárolt dolgokat sz.gépen? Mer tabon ott az alkalmazás az oké. Próbáltam ezt az ftp szerveres dolgot, ez is oké, csak a név ami alatt elérem igen bonyolult és nem találtam rá módot hogy meg lehessen változtatni valami egyszerűbbre.
-
milszab
senior tag
válasz johndeegwed #23584 üzenetére
Én így használtam a N12D1-esemet. Csatlakozott házzá 2eszköz is minden szó nélkül. Legújabb firmware van rajta? Amúgy én semmit nem állítottam rajta, csak hogy ilyen módban legyen és kész.
-
milszab
senior tag
válasz szigpet1982 #23594 üzenetére
Nekem volt TP-link(nem az olcsó kategória), de újra biztos nem vennék. Egy darabig jó volt, aztán szakadozott folyamatosan, akár mit is csináltam vele. Asus-al ilyen gondom soha nem volt.
-
milszab
senior tag
válasz SztiviVander #23599 üzenetére
Tp-linkre sokan panaszkodtak. Unokatesómnak is volt, ő is panaszkodott rá. Asus-al ilyen még soha, pedig most ez a 2. routerem tőlük. Unokatesómnak is olyan van és neki sem volt vele gondja. Menüje is sokkal átláthatóbb, magyar, több beállítással, stabilabb az egész. Nekem 100x jobban bejön. Ha ez elromlana, újra Asust vennék. De gondolom mindenkinek ugyanúgy megvan bizonyos márkákhoz való kötődése vagy tudómisén mije. Ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elemlámpa, zseblámpa
- E91 blog 2. rész
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest