-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfaromeo33
aktív tag
Sziasztok! Egy nagy gondom van! Vettem itt a prohardveren egy Belkin F5D7230-4 routert (az 1 antennás változatot) egy kaposvári sráctól! Minden tökéletesen működik, kivéve 1 dolgot! Én a HTC Diamond faterom pedig a HTC HD pdajával szokott felcsatlakozni rá wifin! Itt a Google Maps néha de az időjárás frissítő mindig kaposvárra pozícionál, pedig már visszalőttem a gyári beállításokat is a menünben illetve a netről leszedtem ezt a firmware-t ami rajta is van és felfrissítettem vele! Semmi! A PDA-k szerint kaposváron vagyok én is és faterom is! Pedig valójában igen messze, mert baján!
Valaki segítsen mert tényleg fontos lenne hogy ez jól működjön, de nekem már további ötleteim nincsenek!Előre is hálásan köszönöm!
Negyed mérföldről negyed mérföldre élünk! "Alfa nélkül lehet élni, de minek?"
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz alfaromeo33 #4523 üzenetére
Semmi??
Negyed mérföldről negyed mérföldre élünk! "Alfa nélkül lehet élni, de minek?"
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest