Új hozzászólás Aktív témák

  • AndrewBlase

    senior tag

    Megérkezett.

    Péntek délután rendeltem, ma hozta a DPD.
    A wifi-t elsőre nem akarta megtalálni, aztán telefont cseréltem, a szájomi telefonnal már gond nélkül rátalált. :)
    El is küldtem takarítani (csak porszívózni, standard módban). Elkezdte a falak mentén, bement a másik szobába, majd gondolt egyet, vissza kijött, ugyanezt eljátszotta az összes helyiséggel, hogy benézett, aztán kijött. Majd elkezdte a dokkolós étkezőt szisztematikusan kitakarítani, majd ment helyiségről-helyiségre.
    A "hasznos" terület ~100m2 a házban, ebből 2 helység kizárásával (becsukott ajtó) 49-et takarított 60 perc alatt, 94%-ról 42-re esett vissza az akksi szint. A helyiségeket szétdarabolta, manuálisan kellett összeollózni, hogy mik tartoznak egybe.
    A tartálya jól tele is lett. Azt nem tudom, ezek azt nem érzékelik, hogy tele, nem szólnak? :DDD

    Aztán távirányítással beküldtem az addig csukott (tehát nem feltérképezett) fürdőbe. Kitakarította, de jól össze is zavartam szegényt, teljesen más helyre rakta a térképen (lenti 2. képen pirossal jelzett terület a fürdő, ő meg berakta az étkező és előszoba közé :D ), mint ahol van, és fel is adta a küzdelmet, hogy magától visszataláljon a dokkolóra. :))
    Holnap majd lesz még egy teljes köre, hogy a fürdő is meglegyen neki.
    Harmadszorra raktam vizet a tartályába, és elküldtem az előszoba-konyha párosba egy kanyarra.

    Röviden, hirtelen ennyi. Ez az első robotom, bízok benne, hogy beválik.
    Alkatrészek tudtommal megegyeznek a Viomi V2 pro/V3-éval, tehát biztosított az ellátása. Lehet, hogy veszek is hozzá egy csak portartályt, hogy több cucc férjen bele.

    Miért mindig én???

Új hozzászólás Aktív témák