Új hozzászólás Aktív témák

  • Brandynew

    őstag

    válasz RBJ #26366 üzenetére

    A prémiumnak akkor van értelme, ha az alábbiak közül valamelyik vonatkozik rád:

    - 350 ezer Ft-nál többet váltasz át egy hónapban más valutába, pl. azért, mert kereskedsz részvényekkel és ide-oda váltasz HUF-ot USD-re.

    - kereskedsz részvényekkel és havonta 3-nál több részvényt szeretnél díjmentesen adni-venni (a prémiumban 8-at lehet).

    - nem egy, hanem 2 gyerekednek akarsz ingyenes Revolut Junior számlát nyitni.

    - sokat utazol és szükséged van ingyen biztosításra (baleset/késés/poggyász) vagy szeretnéd használni a prémium reptéri várókat.

    - sokat utalsz külföldi nem Revolut számlákra.

    Akire ezek közül egyik sem vonatkozik, annak nem kifizetődő a prémium csomag. Van még pár előnye, pl. nem 75, hanem 150 ezer Ft ingyenes havi készpénzfelvétel, de csak ezek miatt nem térül meg anyagilag.

    A részvénykereskedést egyébként ajánlom annak is, aki nincs képben, a népszerű részvényekkel néhány nap alatt meg lehet keresni egy egész éves prémium díját. Nyilván odafigyelve kell csinálni, de pl. egy Teslával valószerűtlen, hogy mostanában bukjon valaki és masszívan a bitcoinnal sem tudsz veszteséges lenni, mert az árfolyama csak emelkedhet, hiszen a hátralévő 20% bitcoin kibányászásához több, mint 100 év fog kelleni, ergo egyre kevesebb megvásárolható BTC lesz. Ha veszel 1 millió Ft-ért bitcoint, akkor szinte garantált, hogy évente lesz rajta stabilan 400e-1m Ft tiszta hasznod.

    Amúgy igen, azért vonta le az éves díjat, mert az utolsó lépésnél nem a havi fizetésre nyomtál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák