Új hozzászólás Aktív témák

  • --HARDCORE--

    senior tag

    válasz quailstorm #37129 üzenetére

    Bevallom nem próbáltam ki, hogy egy LGA775re telepített XP-t elfogad-e ez a gép, de a win7-et most nem volt kedvem újrarakni. (minek, 1 év múlva úgyis jön az ssd gariztatása... :)) ) PS/2-es billentyű viszont kellett, hogy a jelszavam beírjam és esetleg elkezdje magától felismerni az új hardvereket. Persze driver installálás, minden megvolt ami kell, és így nincs gond a Win7-tel.
    Én is eddig a hétig használtam P5Q3+X5460-at, de picit sok volt a fogyasztása 0-24ben. Meg kellett +1 chipset hűtő venti. Amúgy sebességre nem volt panasz.
    A játszósabbik gépem meg tavaj változott át P5Q-E E3300 4890-ről Sabertooth X58+ X5675 + 5770re. :D Igen, némi XP-s játék miatt kellett egy kompatiblis kártya. Bár elvileg a 960hoz még van driver, de akinek van már Spy10et használ vele (vagy már annyira új a gépe, hogy lassan a 7est se engedik felrakni neki), nekem meg épp nem futja most rá, hogy csak úgy kipróbáljam. De én is szeretem azokat a gépeket, amiknél még van szabadságérzet. :)
    A legjobb az MSI K9MM-V, 5200+ X2-es gépen futó Win98SE.. :)) Van ennél újabb gép amin még hibátlanul elindul vajon? :U :D Csak költői kérdés... :)

    Csatlakozz a ReVoluthoz! "Kedvezményes* SMS értesítés KIKAPCS! Nem a havi fizum a "karbonlábnyom", hanem az éves kártyadíj, meg a havi zárlati díj! ___Üdv.: Zsolt___

Új hozzászólás Aktív témák