Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    sziasztok!

    tegnap, lassan 2 év után megkaptam az első CPU-val kapcsolatos error-t....HWiNFO64-ben alul hoz egy "CPU Internal Errors: 1" sort.

    amit tapasztaltam, és összefüggésben lehet ezzel: játszottam (Fall Guys...most játszottam vele először) + haverral dumáltunk közben discordon. egyéb komolyabb program nem futott a háttérben.

    a játék egyszer csak megakadt - gyakorlatilag semmi sem fagyott még így ki ezen a gépen, mióta összeraktam - a hang is akadt (berregett) elég csúnyán úgy 1-2 másodpercig, majd futott tovább szépen. nem sokkal később vettem észre, hogy DC-ben nincs hang, így azt újra kellett indítanom.

    tekintettel arra, hogy soha nem tapasztaltam még ilyet, pedig játék + DC kombó nem ritkaság nálam....fogható ez a fent említett konkrét címre (nem gáz, egyébként sem nagy eresztés) vagy kezdjek el nézelődni szerintetek?

    sajnos a hőmérsékletet nem tudom megmondani, mert azóta játszottam pl CSGO-t is, ami híresen szereti a procit zabálni, de garantáltan nem volt előtte sem magasabb a hőmérséklet. (80C körül)

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák