Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz p a s s e r #8035 üzenetére

    Amúgy igen, és... én itt sírok-rívók az ilyen kis apróbb, PC-n is meglévő bugok miatt, miközben nálatok azért ott vannak azok akiket pofán kéné vágni egy jó méretes szeneslapáttal :D...

    Tényleg nem kéne nekem is ezt de leírnom, de nagyon gy néz ki, hogy ha az ember kevesebb gondot akar egy Rockstar Games-es Online játékkal, akkor azt konzolon kell, hogy megtegye (vagy Stadia-n :D). Vagy pedig tiltani mindennemű módolást (ha már képtelenek arra megoldást találni, hogy külső program ne nyúljon bele a futáskörnyezetbe. Bár lehet, hogy a jövőre érkező különálló GTA Online esetében ez egy járható út lesz. És ha ott beválik ez akkor jöhet a standalone RDO is.

    szTotyy: Az időjárás elvileg (ahogyan az játékbeli idő) egységes minden lobby-ban, platfromon). Sajnos itt nem sikerült az a hatalmas technikai ugrást megcsinálni mint a 360/PS3-as Red Dead Redemption Multiplayer-ben (2010), hogy régiónként más, és más az időjárás. Ott pl. ha Blackwater környékén eset és átgyorsutaztál pl Mexicóba akkor ott sütőt a nap. Bár ott nem volt szerverszintű időjárás, tehát lobby váltás esetén más volt az időjárás, napszak.

    [ Szerkesztve ]

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák