Új hozzászólás Aktív témák

  • nubreed

    veterán

    Imádom ezt a játékot, ennyire hangulatos játékot, ami ennyire megfogott már nagyon rég nem láttam. Remélem több száz órát el tudok vele lenni, mert ez megérdemli a rá fordított időt.
    De van pár dolog amit nem értek. Van ugye a tábor, ott van 3 ikon, amik jelenleg pirosak, gondolom megváltozik a színük amikor az adott dologból elég van már? Vagy nem? Pl a kajából: Na tegnap elmentem vadászni. Lőttem is őzt meg pulykát. Visszavittem a P kezdőbetűs csávóhoz, akinek most nem jut eszembe a neve és leadtam nála. De ugyanúgy piros maradt ez az ikon, amik közül az egyik gondolom a tábor kaja szintjét jelzi. Keveset vadásztam még, több kellene?

    Hogyan kell/lehet úgy bármit is kirabolni, hogy utána ne bukjak le? Egyáltalán ez így lehetséges e? Egyszerűen csak felveszem a maszkot és kész? Ha mondjuk el is kezdenek üldözni, ha nem kapnak el, gondolom egy idő után már megszűnik a fenyegetettség, kb. mint a GTA -ban? Ha egy rablás után visszamegyek csak úgy abba a városba ahol elkövettem a rablást, fog csökkenni az ázsióm az emberekek közt?

    We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Új hozzászólás Aktív témák