Új hozzászólás Aktív témák

  • gabo91

    aktív tag

    Hihetetlen a story, az aprólékosság a játékban:

    Valentine mellett van egy kis építkezés, faházat építenek ami első találkozásnál össze is omlott :D telik múlik az idő arre megyek, már tető is van rajta, panaszkodnak hogy nincs fa :D kellene....

    elmegyek a favágókhoz, ahol real tolják a fa vágást, nem 0-24 simogatják a fát, hanem tényelg vágják, hasad és burul :D brutális milyen szinten él a játék.

    Saint Denisbe megérkezvén, bemegyek a kocsmába, koszosan holt retkessen (kb büdösen is) szól a zene, nagy ricsaj, mindenki vedel, táncol... belépek és kuss van mindenki odanéz, az a töménytelen utálat, lenézés az emberek arcán :D
    mikor odalépsz a pulthoz a szolizott arcú déli vendégmunkás pultos tudomást se vesz rólad
    annyira életszagú.

    Jack bulija az új táborban, :C mikor iszogattok, a karakterek viselkedése, nem egy scriptelt monoton eröltetett, hanem tényleg élnek, cselekednek, éneklés a tűznél, majd Duch odajön és "i have a plan" :C :C :N :N mindenki arcán látszik ez a "tudjuk...... de már hallottuk ezt"

    Olyan szinten ellehet mélyedni, és bele tudja magát élni az ember az egészbe. Barangolsz vadászol, tábort vers, sütögetsz, kajálsz, alszol és odébb állsz. Minden apró utolsó mellékküldetésnek is van tartalma, története, van benne humor és életszagú, bele lehet élni magad az egészbe (ez hiányzik sok játékból, GTA -kat leszámítva a Witcherben van még ez ilyen szinten meg)

    Online egymagam elég unalmas, Plata, Gyugyo, kiskoko stb régi GTA tagok és a többi PH-s, van itt külön session, vagy hogy lehetne hozzátok csatlakozni?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák