Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz negyven2 #8383 üzenetére

    Most olvastam sokat trophy guide-ot. Jól állok mindennel, ami missable trófea. Egyedül a baj, a Gold Rush. Mert megjelenéskor játszottam a játékot, szóval rég. Nem emlékszem a küldetésekre sem, nemhogy a gold feladatokra. Persze megnézhetném, de még így is két végigjátszás kellene innentől fogva minden küldetéshez. Mármint mentek a küldetés előtt, letolom, hogy megnézzem melyik az, majd újrakezdeni a gold teljesítéséhez. És akkor feltételezzük azt, hogy elsőre sikerülne mind. De nem fog. :D És így teljesen széttöredezne az élmény. Amit nem akarok. Ja és Chapter 3 elején vagyok. Szóval már most "bukó" az eddigi összes quest visszamenőleg.

    Szóval maradna az, hogy sztori után, mindegyiket újrajátszom. De visszakerestem a kommentek között, és te is írtad, hogy úgy nagyon nehéz mert nagyon gyenge karakterrel (statokkal, fegyverekkel) lehet csak újrajátszani őket.

    Ergo, most végigjátszom. Ez alatt megcsinálok mindent. Majd újra kellene kezdenem, és letolni az egész sztorit újra. Amiben még benne lenne némi tápolás is, hogy jó fegyverekkel, és statokkal próbáljam teljesíteni a gold-hoz való feladatokat. Ez nekem necces.

    Na ez tántorít el. :(

    Szóval most fejben az a terv, hogy meglegyen minden achivement, a Gold Rush-t kivéve. Aztán majd leülök, átgondolom, hogy van e lelki erőm elölről lenyomni a Gold Rush miatt megint.

    ui: Egyáltalán nem vagyok trófea huszár, csak ez a játék annyira megérdemelné. :D

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák