Új hozzászólás Aktív témák

  • #81556480

    törölt tag

    válasz negyven2 #8217 üzenetére

    Hogy lenne a legjobb pénz szerzésre a collector? Mióta nerfelték azt is ( ha már így beszélünk ;] ) nekem egyetlen kollekciót sikerült összeszednem úgy, hogy van amiből már sorakoznak a 9-10 összegyűjtöttek / db másból meg egy se. Mivel rengeteget lootolok és főleg moonshiner bootlegger missiönökben, ezért tőlük rengeteg antik alcoholt összeszedtem, és abból lett meg a teljes kollekció. Nyíl számolatlanul sok térkép nyitás után is hiányos. ( 1 kellene) Amíg volt működő collector rétkép addig elismerem jó volt, én is akkor gazdagodtam meg.

    Szerintem a trader az jobb pénzszerzés mióta az állatvilág is rendbe van. Napi egy eladás távolra 650-ért azért az nagyon jó.

    Én nemrég jöttem rá hogy elmegyek harriethez, indítok egy legendás állat missiont, majd megölöm megnyúzom és azzal több mint félig van a trader, harriet sem haragszik meg, egyből lehet indítani másikat és fél óra alatt teli van.

    Azt mondd meg nekem a hiányzó legendás állatokat hogy hívjam elő? pl az a krokodil amelyik a saint denistől dél nyugatra lévő mocsárban van, már ötödik este nem jön. Azt tudom hogy 3 óránként jön max legendás állat ha már leszedtem egyet. De a napokban meg úgy kb 2 hete próbálkozok hogy aznap először megyek mégse jön. Azt is olvastam / néztem hogy köd vagy villámló sötét esős este kell hozzá, akkor sem jött. Bezzeg a kos vagy mi vapiti mellett az szinte bármikor jön. Másik: hogy kell használni a legendás állat pheromone-t? Kiöntöm mikor a térképen a kérdőjel, hogy hátha ide jön, erre kiírja a játék hogy nincs a közelben legendás állat. harriet mission alatt szintén nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák