Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Kérdés, hogy a 10 fontos előfizuért cserébe milyen mennyiségben, milyen minőségben és milyen feltételekkel tölthetem le a muzsikát..?
Mert ha ezekre a kérdésekre megfelelő a válasz, akkor biztosan sikeres lehet a cucc (legalábbis a Királyságban... nem csodálom, hogy felénk annyira nem ugrálnak az ilyen kísérletek).
Na mindegy, kíváncsi leszek rá, hogy sül elSectumsempra - For Enemies
-
chepavel
aktív tag
Igen, ha mondjuk hozzá lehet jutni a zeneszámokhoz losslessben is, és kevés a korlátozás, még meg is érheti sztem.
Bár itthon nem hiszem, hogy elítésre méltó százaléka a netezőknek, aki fizet a letöltött zenék után. (Bár megértem, ilyen árak mellett..)
Áj Láv Aggregáth 5.0! ||| Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! ||| https://500px.com/pavelandras
-
Apollyon
Korrektor
Ha a last.fm-hez hasonló a szolgáltatás akkor már megéri.
Írtó jó minőségben volt a zene, bármilyen kategóriában, bár már nem hallgatom egy ideje amióta fizetőssé változott.Kár érte, elviseltem volna ott is egy kis reklámot ez az 1perc reklám félóránként teljesen korrekt.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Jaffafa
aktív tag
Jajj, nem tudtam, hogy mi hiányzott. Sztem a MS jövö héttöl betör már a Pizza piacra is
Határ a csillagos ég."Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö
-
FTeR
addikt
a siker erősen attól függ, h hogyan korlátozzák a zenehallgatást/másolást.
#5 jó alapot szolgálhat a Live Local, beírod, h milyen pizza és már hozzák is ;)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad X13 G4 13.3" -50% AMD Ryzen 7 Pro 7840U 32GB 512GB FHD+ Radeon 780M
- Új MSI 17 Alpha QHD 240Hz Ryzen9 7945HX 16mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Új MSI 17 Alpha QHD 240Hz Ryzen9 7945HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Új Acer 17 Aspire 5 A517 FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 8GB 1TB SSD Nvidia MX450 2GB Win11 Garancia
- Új Acer 17 Aspire 3 A317 FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest