Új hozzászólás Aktív témák

  • Karavik

    veterán

    válasz niklebi #2992 üzenetére

    Bárki felhívja a Telekom-ot VoLTE szolgáltatással kapcsolatban annak készséggel állnak rendelkezésre. Ez nem tabu téma, hogy személyesen kelljen vadászni überokos, bennfentes hónap dolgozója Telekomos cimborára. Én pl. több mint fél órát beszéltem erről telefonon egy random ügyintézővel és ugyanezeket elmondta sőt...esetemben pl force-olva megpróbálta bekapcsolni, de mindhiába...lényeg, hogy maximálisan segítőkész volt és mindenről informált a témával kapcsolatban alapból.

    Véleményem szerint hiába bármilyen modding a készülék oldalról, attól még a szolgáltatói oldalról inaktív marad a VoLTE, tehát nem fog működni. Ha úgy gondolod, hogy nálad mégis működik, akkor légy szíves dobj egy olyan képernyőmentést ahol (1) hívásban vagy és közben (2) 4G/LTE adatkapcsolat aktív és (3) VoLTE logo ott figyel a statusbar-on. Ugyanis működő VoLTE szolgáltatás esetén mindhárom együttesen fennáll.

    Tehát hasonló képernyőmentést, mint az alábbi, csak az említett 3 kritériummal (esetemben nincs VoLTE ezért telefonbeszélgetések közben 4G/LTE-ről egyből átvált 3G/H+ra és VoLTE sincs a statusbar-on):

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

Új hozzászólás Aktív témák