Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Fall-N #8451 üzenetére

    Rohadt unalmas olvasni...

    Téged is, főleg amikor oldalakon keresztül rinyáltál az SD kártya szopásod miatt, mégsem tette szóvá senki, hogy bizony nem létező probléma, mert másnál nincs, csak is, hogy is szoktad fogalmazni?, egyedi probléma lehet, meg ez az adott kérdezőt/panaszkodót hülyévé degradáló user error fasszság!
    Ez itt egy fórum és nem arról szól, hogy csontig benyalunk a készüléknek meg a xiaomi-nak és főleg olyanokat irkálunk, hogy az elfogultak ne hányják le a az olvasott kommentet.
    Ha nem bírja lelkivilágod a negatív hozzászólásokat (is), akkor két dolgot tehetsz, vagy lelépsz, vagy átgörgeted.
    A másik, mint itt előttem is írták, a szintén degradáló odahányt olvass vissza, meg használd a keresőt.
    Én sem olvasok át mindent, sőt. Ha olyan van kérdezek, és nem egyszer előfordult, hogy legalább 100-szor leírtam ugyanazt, holott még az összefoglalóban is benne volt, mint pl egy win telefonon a WDRH telepítést. Nekem ez nem esett nehezemre.

    A kamera meg létező probléma és tökmindegy, hogy mikor lehet vele nagyon frankó képeket lőni, mert lehet, csak épp az nem szürkületben, este és szoborrá ijesztett személynél nagyon nehéz, és ebből készül a legtöbb kép, nem abból, hogy megyek az utcán és portré módban lefényképezek egy álló fát! Egy biztos, akár unalmas neked valamik, akár nem, de ha valami negatív lesz, illetve előjön az ki lesz tárgyalva, mert azért van ez a fórum, hogy megoldás lehessen rá találni és az tökmindegy, hány oldalon keresztül megy, amíg nem kerül bele egy véglegesnek tűnő megoldás az összefoglalóba, ami valóban meg is oldja a problémát.

    Cöhh

Új hozzászólás Aktív témák