Új hozzászólás Aktív témák
-
djzoy
tag
Üdv mindenkinek! Valaki esetleg tudja hogyan kell mtz téma fájlokat alkalmazni miui 11 en ugy hogy meg is maradjanak? mert egy idő után vissza áll az eredeti gyári témára. pedig a PDA oldalán nagyon sok jo téma van miui 11 re.
-
djzoy
tag
válasz Alonso69 #336 üzenetére
Szia! nekem a hétvégére ki lesz már a telóm nyitva,aztán szeretném ki rootolni és a az Uj EU dev et feltenni,de jo lenne egy kis segitség mert nem tudom hogy mit hogyan kell és miket tőltsek le hozzá. még nem csináltam ilyet. Most miui 11 globál van rajta,android 10 el.
-
djzoy
tag
válasz Alonso69 #464 üzenetére
1 - разблокировка загрузчика (установка TWRP)
2 - установка локальных прошивок (MiRoom. EU. MiuiPro и тд)
3 - так как на вышеупомянутых прошивках (пропатчаный менеджер тем)
4 - нет нельзя (пропатчаный менеджер тем) устоновить на Глоальную прошивку Ezt találtam a 4PDA -n, leforditod? -
djzoy
tag
válasz torrente777 #468 üzenetére
Sajnos ez nem ilyen egyszerü,mivel globál rom van a telefonon ,és igy nem engedi importálni.hiba kódot ir ki.
-
djzoy
tag
válasz Alonso69 #473 üzenetére
a 10 es témákat be sem tölti az app. na mindegy. kérhetnék egy linket a xiaomi. eu rom letöltéséhez? és akkor azt hogyan tegyem fel? sajnos nagyon kezdö vagyok ezekben a dolgokban. valami info jo lenne. vagy valami video linket ahol látom is hogy miket kell tennem. köszonom előre is.
-
djzoy
tag
Üdv! Tudna nekem segiteni valaki,hogy a Magisk Manegerrel tudok valami hasznos dolgokat telepiteni a telefonra? xiaomi.eu rom van a telefonomon. És még egy kérdésem lenne. ebben a romban hol találom a régio beállitását?
-
djzoy
tag
nekem sem engedi feltenni, xiaomi EU ROM
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest