Új hozzászólás Aktív témák
-
bear_
aktív tag
válasz WhiteWalker #100 üzenetére
A xiaominál is dolgoznak hülyék.
-
manokaki
addikt
Nekem mindent jelez az AOD, messenger.t nem fogadott hivást, stb..
Attila
-
Wallenberg
senior tag
Ujjlenyomat olvasó mennyire pontos?
Van olyan pontos, mintha a hátlapra került volna?
Vagy olyan pontatlan, mint a Samsung Galaxy A70 esetében?
-
félisten
válasz Wallenberg #103 üzenetére
Egyik ok amiért cseréljük. Irodai melót bírja, most suliba járok kiváló, munkában néha falnak tudnám b@@$ni mert nem old. Ott nem babapopsi a kezem. :D
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
Alonso69
senior tag
Poco után 2 hét A70 volt a kipróbált teló.
Az értesítés, AOD itt nem téveszt az igaz,de vagy háromszor úgy lefagyott,hogy semmire nem reagált, kikapcsolni sem lehetett,csak pár perc múlva.Az ujjlenyomat olvasó a frissítés után javult, de nagyon messze van a Mi 9 t pro-tól,ez 10/10 tökéletes,munkában is olajos vizes kézzel. csak tudni kell beállitani.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
*RLaci*
addikt
10/10 nálam a nyitás, Nillkin sima fóliával. Kicsivel lassabb mint a 2XL-em hátlapija, Samu A szériánál jóval jobb.
Forest48 Nálam sem jött még. Türelem.
Schuler888 Volt S10e-m 1 hónapig, nem egyszer megtörtént, hogy a küldéstől számítva fél-egy órával kaptam meg az üzenetet.
[ Szerkesztve ]
-
sebai
csendes tag
Bő 2 hónap késéssel sikerült letesztelniük
Majd adni egy tetszett plecsnit
Miután szeptember óta gyakorlatilag minden ismert v kevesbe ismert mobilos oldal v ismert v kevesbe ismert youtube csatorna meglehetosen ritka nagy egyetertesben az ev vetelenek minositette...
Eleg csak raguglizni
Hát nem tudom, talan nem a Mobilarena leghasznosabb tesztje ez.Ez a teloy olyan vetel most mint 2 eve a OnePlus volt, mielott durvan felmentek az araik
3 hete vettem 117k ert. A temerdek arukereso.hu n levo bolt egyikeben
Es nem is egy tipikus sunyigsm webshopban
De nem a hivatalos xiaominal, valoban
Na és ?Es igen, telleg jo.
-
sebai
csendes tag
Android 10 + miui 11 egy hete jott nekem
Nem dobta fel magatol, de eleg volt kezzel inditani a frissites keresest
Global rom[ Szerkesztve ]
-
Schuler888
senior tag
-
*RLaci*
addikt
válasz Schuler888 #114 üzenetére
Attól nekem még így volt ahogy írtam, ha S10+-t használsz, ha nem.
-
-
*RLaci*
addikt
válasz Schuler888 #116 üzenetére
Ez itt is így van, nálam a 9t pro tökéletesen működik, minden üzenet értesítést megkapok, sok más használóval ellentétben. Akkor az mind user error?
-
Noukoum
veterán
válasz Schuler888 #116 üzenetére
Valakinek meg a Xiaomi hibátlan, na bumm Biztos az is user error (nem feltétlen)
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
situmato
csendes tag
A cikkben tévesen szerepel, hogy ugyan az a optika van benne mit a Mi 9T-ben... a Mi 9T pro-ban a fő szenzora a Sony IMX 586, a Mi 9T-nek pedig a Sony IMX 582. Sony IMX 586 a sima Mi9-ben van pl. Sajnos softveresen a Mi9-nél többet hoztak ki ebből a szenzorból mint a Mi 9T- Pro-nál, de hátha majd egy update majd ezt is orvosolja.
-
Solten
őstag
-
spect80
senior tag
Akkor neked valszeg QFKEUXM romod van, ami globalt ír, de valójában EEA régióba szánt rom. Globalra még nincs végleges 11.
http://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1700361A mi 9t fórumból:
4.4 - Miből áll össze a verziószám:
-pl: 10.3.7.0.PFJEUXM
_10.3. = MIUI főverzió: 10=MIUI10 ; 11=MIUI11 (xx.5 -ig növekszik, ezt főverzió váltás követi)
__7.0. = Alverziószám
___P = Android verzió betűjele: P=Android 9 ; Q=Android 10
____FJ = Készülék egyedi alfabetikus azonosítója: FJ = Mi9T ; FK = Mi9T Pro
_____EU = ROM régió kódja: EU = EEA ; MI = Global ; CN = China ; RU = Russia
______XM = Alfabetikus MIUI verziókód[ Szerkesztve ]
-
spect80
senior tag
Nálam messze nem olyan gyors, mint a mate 10 pro hátlapija volt, de jobb, mint a op6t.
-
mjani1172
addikt
Állandóan olvasom itt hogy a Mi9 jobb fotóban mint a Mi9t vagy Mi9T pro.
Azonban a képeken ez nem látszik.
Van erre valami közvetlen összehasonlítás? -
kelly416
veterán
Annak idején RN4-en ezért váltottam custom romra, a MiBand2 egy perccel kijelző lezárás után már nem jelzett, hiába volt lelakatolva a mifit. Ezen most lelakatolom az appot és tökéletesen üzemel, órákkal később is bőszen rezeg ha kell. Szóval szerintem fejlődött a miui ebben.
-
Szilágyi84
senior tag
-
( V )
veterán
Összességében a Mi 9 eggyel színvonalasabb kameraszettet biztosít, de a 9T Pro összképe is megállja a helyét.
Miért nem lehet ugyanazzal a szenzorral legyártani...
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
helixP
nagyúr
válasz Szilágyi84 #127 üzenetére
Hibátlanul jönnek az értesítések.
Annyi a gond, hogy az Always on display és az értesítési led egyelőre csak bizonyos alkalmazások esetén működik. Tehát lezárt telefon esetén nem látod, hogy kaptál valamit, ha pont nem vagy ott a felvillanó kijelzőnél. Pont, mint egy iPhone esetén.manokaki: Azok nyilván látszanak, de egy Hangouts, eg WhatsApp már nem jelenik meg az AOD-n
Wallenberg: A technikai jellegéből kifolyóan sem lehet olyan pontos és gyors, de nálam 9/10 az arány. (Sima 9T)
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
Igaz nekem sima Mi9-vab stabil (EEA) ROM - al, de normálisan jönnek az értesítések. Egyedül a Messenger (Lite) az ami néha elfelejt egy-két értesítést. De ezt én a Messenger számlájára írom.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Imre_
csendes tag
Sziasztok, mit lehet tenni ha nem jon a frissites?
Probaltam manualisan is de nem latja.
Mi fiokot nem regisztraltam, de elozo kommentekbol ugy hiszem nem is ez a baj... -
mjani1172
addikt
rlaci2
őstag
Két hete használom. Kijelző szép, üzemidő szuper, kamera sem rossz, bár gyengébb fényben a gcam kell neki, sokat dob a kép minőségen, rendszer gyors, proci bika. A miui nálam igényelt egy kis beavatkozást, adb-vel való bloatwer kipucolást,engedélyek körültekintő megadását, illetve kapott egy Lawnchair launchert (stock droidot szeretem), így nálam hibamentesen teszi a dolgát. Szóval sztem ár/értékben ez egy igen jól sikerült darab.
[ Szerkesztve ]
-
szabifotos
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
válasz szabifotos #135 üzenetére
Én is sokat agyaltam, hogy leváltom a Pocophone-t, de csak az újdonság varázsa hajt, és pl a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó annyira nem vonz.
Így marad az F1, mert gyors, kap frissítést, és igazából nagyon bírja a strapát
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
scope2007
addikt
Az én választásom a 9T-re esett, mert játszani úgy sem játszok így erősebb proci sem volt fontos.
Ha tudna vezeték nélküli töltést a pro akkor érte volna meg maxCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Haneto
tag
Szia!
Ugyan nem tőlem kérdeztél de had szóljak hozzá. Gyári global rom-os nem buherált telefonom van (Turbado-ról). Minden értesítés instant jön! Semmi gond. Aodot nem használok ...Realme GT Master Edition
-
Laraxior
titán
En se buheraltam rajta semmit.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Silenzio
addikt
válasz szabifotos #135 üzenetére
Arukereso-n is van 105-ért 64-es, szóval itthon is elérhető annyiért.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest