Új hozzászólás Aktív témák

  • #01758976

    törölt tag

    válasz Lordus #3049 üzenetére

    Nem lehet megmondani neked melyik, lesz a jobb. Kapásra miuiHu-t mondanék, mert magyar mindene felülete, magyar arcok csiszolják, sok energiával. Mégsem ezt használom, stock launcherrel nyomom, (nem kedvelem mikor tele van hányva a képernyő) de a hetijeik néha nem az igaziak. Ha bugos az eredeti miui, akkor az jó eséllyel a Hu-ban is az lesz. Akkor lehet ez a tiéd, ha miui a launchered, kifogsz egy jó heti kiadást, és azt nem frissíted, vagy csak ritkán.

    XEU: Lassan alig lesz benne magyar, mivel előrébb jár, mint a globál stab, a nyelvi filét, meg gondolom onnan hozzák. Ha a hetiben az eredeti miui dev hibás, az jó eséllyel itt is az lesz, de ritka, mikor a következő hetiben nem javítják. Érzésre nekem inkább ez jött be, mint a Hu, mindig működik minden, pillanatok alatt. Nálam eddig a legjobb fogyasztás.
    A stabil kiadásokról: Sztem olyat ne tegyél fel, sem Hu sem Eu oldalról. a stabil kiadás nem más, mint egy régebbi dev. Minek tennél fel olyan, ami nem a legfrissebb? Inkább egy ropogós mostani és, ha nem frissíted kész is a satbilod. Ha már egyszer nyitsz és romolsz.

    root: magisk, igen

Új hozzászólás Aktív témák