Új hozzászólás Aktív témák

  • barackle

    tag

    Sziasztok, anyukám használ egy ilyen telefont, gyári global 11.0.1 -es miui, gyári launcher, nincs mókolva, kb 1 hónapja vettük, első lépésben frissítettünk mindent, utána kezdtük el belakni. Viszont arra panaszkodik, hogy időnként random bekapcsol rajta a füles mód. Ilyenkor megjelenik rajta a headset ikon a statusbarban, és a rendes hangszóróból nem jön hang. Fülest egyébként nem használ hozzá, se bluetooth-ost, se jack-est, és sajnos nem találtunk sehol lehetőséget arra, hogy kikapcsoljuk ezt az üzemódot. Újraindítás sem segít rajta, ugyanúgy ottmarad az ikon, és ő nem hall semmit, de telefonálásnál a másik fél hallja őt.

    Egyelőre azzal tudtuk ezt "orvosolni", hogy most már mindig magával visz egy jack-es fülest, azt bedugja, kihúzza, és visszaáll rendes módba a telefon, működik tovább, egy darabig...

    Tapasztalt valaki esetleg ilyen jelenséget? Mi lehet az oka, vagy hogyan lehet megoldani? Az utóbbi 5-6 évben csak xiaomi telefonokat és miui-t használunk a családban, de még nem találkoztam ezzel a problémával.

Új hozzászólás Aktív témák