-
IT café
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
-
randras_83
addikt
válasz #12681728 #6552 üzenetére
Sosem értettem miért jó a sztereo hangszóró, zenét úgysem hallgat vele az ember így, mert erre alkalmatlan, arra meg pont elég egy is, hogy csörögjön. Persze megértem, hogy valami jobbat megszoksz, akkor abból "fáj" leadni, csak nem látom az érdemi hasznát.
#mono4ever #notch4ever #stabil4ever
Bocs kicsit túlpörögtem
https://www.flickr.com/randras83/
-
ShadowLac
addikt
válasz #12681728 #6552 üzenetére
Hát nem is tudom i8 plusszal össze néztem a hangját. YouTube ua zene. Nem volt hangosabb nem szólt szebben. Lehet messzebb ről ha hallgattuk volna másabb lett volna . De ott egymas mellet a két teló kb ua.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
havri1
félisten
válasz #12681728 #7538 üzenetére
Mi4 korszakban volt erre lehetőség, bár ott is csak szerintem 2 MIUI lehetett, a Mi Recovery kezelte, mert ketté volt particionálva system. Aztán kevés lett a hely, és egybefűzték. Inkább arra volt jó, hogyha valami gebasz volt az új rommal, egy restart, és máris a régi fogadott.
havri
-
tibi020
tag
válasz #12681728 #7538 üzenetére
Van ilyen lehetőség multirom dipper a neve az xda-n találod a további részleteket.
Ha EU romos van fent akkor megy, ha globál akkor nekem nem jön össze valamiért.
Sőt a legtutibb fordítva azaz a pixel van a fő helyen és utána már bármit lehet mellé tenni, akár többet is.
A gond az szokott lenni hogy a Romok néha ugyanazt a particiot használják, vendornak, bootnak, recoverynek, és persze amelyik fut éppen az bele is irogathat ezekbe. Ha valami olyat ír bele ami nem tetszik a másik romnak lehet ez a fő rom is akkor nem indul el lehet semmi. Csak újra telepítés oldja meg a dolgokat, sőt volt olyan is hogy csak miflash - globál kombó tette helyre a rendszert.
Szóval ha nagyon fontos a rendszered és nincs mentésed, nem is érdemes próbálkozni, mert előbb utóbb újra telepítés lesz belőle.
Amúgy pedig nagy hack egyszerre 2-3 rendszert tesztelgetni. -
tibi020
tag
válasz #12681728 #7602 üzenetére
Én sok mindent próbálgatok, szerintem legalább olyan jó mint a gyári rom.
A Havoc is ugyanez csak sokkal több a testre szabási lehetőség, de azért ebbe már van néhány hiba, persze telefonálni, meg az alap dolgokat mindegyik rommal lehet
Még olyan is van hogy Pixel3rom, ez talán a legjobb, ez egy az egyben pixel 3, olyannyira, hogy a rom annak is ismerteti fel magát.
De itt valami saját google-s titkosítás, meg talán más partíciók is vannak, vagy csak ezeket is titkosítja, nem is tudom, de emiatt multiba nem lehet használni, vagy csak fő romként.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen egeret válasszak?
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Projektor topic
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Baldur's Gate 3
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
- IPhone 15 Pro 256GB Akku: 100% Ciklus: 149 Apple Vásárlás! Jótállás: 2026.05
- IPhone 14 Pro Max 128GB Független! Akku:90% 3 Hó Jótállás!
- IPhone 15 128GB Független! Akku:88% Ciklus: 355! 3 Hó Jótállás!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Silver Független 2026.07.14-ig garanciális Csere/beszámítás is!
- Iphone 12 pro max 256gb space gray /hátlap törött/
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest