-
IT café
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
Jól értem, hogy ha nyitom a bootloadert akkor már bármilyen romot rakhatok oda vissza vagy ez az ARB bootloader / recovery függetlenül működik a romokba égetve?
-
Danex
addikt
10.1.1.0 Stabilról ->8.12.13 akkor nem brickelős ahogy olvasom.
Csak mert ARB, ugye nem lehet visszafelé lépni, mikor meg betallózom a DEV romot akkor azt irja "Ön éppen vissza készül lépni a MIUI 8.12.13 verzióra stb"
Ez esetben ez inkább forditási hiba és nem elhet probléma igaz? (Mivel a gyári szoftveres frissitést használnám, azzal gondolom nem engedné sehogy sem a régebbit telepiteni)
-
Danex
addikt
Környezeti képernyőt mennyire szabad használni? Meg van oldva hogy mozogjon valamennyire és ne égjen be az amoled?
-
Danex
addikt
Hát nehezen tudom eldönteni melyik a jobb, nem belezoomolva a Stock_Nightmode jobbnak néz ki, de ha szembe belezoomolok a fa ágaira látszik, hogy a Stock kamera túltolja az élességet, de részletből meg kevesebb van.
-
Danex
addikt
Mágneses kábelt talált már valaki jót? Napi 3-5 csatlakozást nem tudom meddig birná a csatlakozó.
Aliexpressen PZOZ kábelből megy a legtöbb, de a leirások közt azért olvasni, hogy szétesik a csatlakozójuk, Ugreen-ből meg nincs készleten mágneses.
-
Danex
addikt
Egy kis karácsonyi slowmo felvételek 960FPS-el
-
Danex
addikt
GCam-nél nálatok is kér engedélyt az NFC-hez? van haszna is vagy joggal vagyok gyanakvó hogy valami turpisság lehet benne?
Amúgy a settingsen belül állitotok valami mást is?
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
Fényképezőn belül , ott a Beállitásokon belül, kicsit lejjebb.
Viszont lehet keveritek a dolgokat.
A gyári alkalmazás éjszakai módja csak éjszaka működik rendben, nappal foltos, túlságosan élesitett stb képeket csinál.
Amit itt hallani, hogy milyen "csoda" az éjszakai mód azok a GCam-et használják.
-
Danex
addikt
Nektek hogy megy a GPS? budai rakparton minden baja volt és nem tudta eldönteni fent vagy lent megyek. Ráadásul északi irányba tartottunk szóval távolabb is voltunk a felső úttól.
Kb az ablakba volt rakva a telefon.
-
Danex
addikt
Simple-nél úgy működik, hogy fel kell oldanod a telefont (ujjlenyomat, jelszó, arckép stb) és feloldástól számitott 2 percig lehet fizetni a telefonnal úgy, hogy odatartod a közepét a leolvasóhoz.
Igazából annyit vettem észre, hogy a telefon már hamarabb jelzi, hogy kész a fizetés, mint azt a terminál elfogadja és van, hogy vissza kell tenni, de ekkor nem megy el 2szer a fizetés.
Illetve, ha nem oldod fel és úgy rakod oda, akkor a terminál hibát fog érzékelni és az eladónak újra be kell pötyögni az összeget.
Én megpróbálom mindenhol használni már a kártya helyett.
-
Danex
addikt
Hát elvileg nem mindegy, hogy letekert fényerővel valami kevert szin vagy éppen a navigáció fehér gombjai közel max fényerőn.
Bár még nem volt AMOLED kijelzőm csak amiket olvasgattam is..
Más..
Újra volt készleten az UGREEN mágneses TypeC berendeltem...meg egy ugreen QC3 töltőt is. Remélem jók lesznek.
-
Danex
addikt
válasz FrankMonzano #5780 üzenetére
újabban be kell állítani milyen pályamatricád van és az alapján navigál
-
Danex
addikt
Nekem Mofi tokom van, érzetre jó, nem a gagyi olcsó anyagból van, nem lötyög. Oldalt a hátlap találkozásánál van egy perem, igy jó biztos fogást biztosit
Előtte MSVII Hard tokom volt, már a Redmi Note 4-emen is. Aki szereti a kemény telefontokokat annak ajánlom, kicsit csúszósabb fajta, de passzentos és diszktrét szerintem.
Üvegfóliából ez van fent, ez is kitakar, viszont középen mint ha "olajos" lenne a kijelző alatt... használat közben nagyon nem látni csak kikapcsolt állapotban.
Közben megjött a minőségibb, már súlyra is nehezebbnek tűnik, de nem tudom, hogy feltegyem-e.
-
Danex
addikt
Amúgy megnéztem most fastboottal a rollback értékemet és pite legfrissebb dev rommal is csak 1-es az antirollback-em.
Pixel Experience rom-ok amúgy hogy üzemelnek?
-
Danex
addikt
Megjöttek az Ugreen mágneses kábelek, de eddig nagy csalódás, szoftveres mérés alapján minimum felé olyan gyorsan tölt csak... QC-t nem kapcsol.
-
Danex
addikt
válasz FrankMonzano #7440 üzenetére
Mint ha 4k filmet akarna nézni mindenki úgy keresitek a szuper LTE-t
-
-
Danex
addikt
Öhm lehet gáz van kicsit.
Unlockoltam a telefont, majd a leirás szerint ment volna fel a TWRP, ki is irta, hogy success, majd mikor inditanám újra recovery-be, egy pillanatra felvillan a TWRP képe, majd újraindul a telefon, majd eltelik egy kis idő és bejön a TWRP.
Azonban hiába szedtem le az angol verziót kinai szöveggel, de bár csak ez lenne a legnagyobb bajom, a probléma az, hogy egyáltalán nem reagál a kijelző az érintésre a recoveryben. Az óra ketyeg, szóval nem kifagyva van.
Any tipp? Próbáltam már 1-el régebbi recovery-t is felrakni de ugyan ez.
Ja igen és Globál Dev-en voltam előtte.
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
PE rom AndroidAuto megy de mikor lekapcsolod elkezd vibralni a kijelző és csak újraindítás segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest