Új hozzászólás Aktív témák

  • NEXUS-6

    tag

    Sziasztok. Egy hete én is tulaj vagyok. Egy S7-et törtem ripityára kevesebb mint egy év alatt, sajna ezek ilyenek. Szerettem, mert dizájnos teló volt, és viszonylagos korossága ellenére még egész használható is, bár a kamera, meg a teljesítménye is ma már elég harmatos. De a legutóbbi sérülés után, egyszerűen ki kellett szállni, mert iszonyat pénzekért javítják. Na mindegy.

    Egy hét alatt elég jól belaktam a Minyót. Eleget buzeráltam már az előző telóimat, hogy ezt eszembe se jusson rootolni, a legtöbb bloatware, folyamatos reklámok így is kiirthatók belőle. Amellett hogy iszonyat gyors, meg fényévekkel jobb a kamerája én 2 apróságot emelnék ki, ami asszem három lesz :K :
    1. több tesztben kritizálták a hangját, nos ez azért messze jobb, mint az S7-é volt, az biztos, de ugye az 2 generációval régebbi, mondjuk ez nem olyan dolog, ami rákitszájenszt követelne, de sok telóból talán ma is kispórolják azt a pár dollárt, amit a jobb hangszórókra kéne költeni. Szal lehet, hogy az előző volt nagyon gyenge, de pl. még szinte beállításkor hívott a főnököm és azonnal más érzés volt, hogy nem kell maxra nyomni a hangerőt, és nem is volt bántó, magas tónusú a hang. Ez volt az első élményem vele,mint telefonnal. :)
    2. Nálam a lakásban valami iszonyat módon kell vadászni a térerőre. Én nem tudom mikor volt utoljára ilyen telóm, ami kb. 2X olyan szinten hozza a jelet, mint az S3 óta mindegyik! Ahol azok 2 csíkot mutattak ott ez simán hozza a 4-et!!!!!
    3. A gesztus vezérlés nekem olyan szinten bejött, hogy mostmár ha kezembe veszem a régi telómat, ahol ezt nem használtam, mert voltak fizikai gombok, akkor néhány percig csak kamillázok, hogy miért nem történik semmi, mire rájövök, hogy tök automatikusan használnám ott is.

    A fenti 3 dolog miatt nálam egy új szitet jelent ez a kütyü, mint teló és nem mint játékeszköz, meg FB konzol, vagy akármi. Eddig nagyon bejött. :C

Új hozzászólás Aktív témák