-
IT café
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szente
addikt
Az alkalmazott tèma miatt nem látszott a 3 pötty.
Tudtok esetleg valami f*sza fekete tèmát, ahol a beáll8tások, galèria, stb is fekete? Mert a mostaninak itt ott kevésbé kontrasztosak a színei ès pl a kijelölt szöveget se látom.
Amúgy a téma keresőjèben ha rákerestek valamire, akkor nektek is hálózati hibát ír ki?
-
Digger
senior tag
Nekem is dettó ezek a jelenségek voltak! Nem bootolt, nekem időnként nem ment a TWRP alatt a tapi, nekem se látta a PC a belső tárhelyet, így nem tudtam fölmásolni a romot. Én ezt megkerültem úgy, hogy egy penyát dugtam rá, azon volt a ROM. Aztán magamtól formáztam le a datát és akkor jó lett!
Gondolom a profik, akik rendszeresen cserélgetik a különféle romokat, azoknak egyértelmű, hogy formázni is kell, de én csak egy nagy levegővétel után próbálkoztam kínomban vele!
De lényeg, hogy jó lett! -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
-
Ájvé
veterán
válasz szente #18237 üzenetére
Ezek az appok semmit nem tudnak az akku állapotáról, ez alapján kár bármilyen következtetést levonni. Nyugodtan hagyhatod éjszakára töltőn, de nem tesz jót az akkunak, van egy 2,5 éves Leeco telefonom amivel én se foglalkoztam, hagytam töltőn egész éjszakára stb. Ma már sokkal rosszabb az üzemideje, konkrétan a negyede lehet. Lehet a tiéd nem megy ilyen hamar tönkre, meg lehet cserélni is ahogy korábban írták.
-
Norbi.
őstag
válasz szente #18241 üzenetére
Nem éri meg amúgy eladni, 53ért tudtam tegnap az Mi 8-at és árultam majd két hétig.
Senki rá se mozdult a tegnapi vevőn kívül. Vettem egy OP 7T-t, újonnan. Szebb, kicsit gyorsabb, jó a 90hz, de ha pénzügyi részét nézem, rohadtul nem ért ennyi pénzt a csere. Az, hogy ez a hobbim, már egy másik kérdés.
Volt Mi10-em is, 240ért vettem az elsők között, rohadt jó telefon meg minden, de azon kívül, hogy telefonok a hobbim, más észérvet nem tudnék felhozni, hogy miért. Bár, hál istennek erről is kezdek leszokni, ezért is vettem most zsír újat, hogy ha el akarnám adni, túl nagy legyen a bukó és visszatartson. -
Ájvé
veterán
válasz szente #18241 üzenetére
Persze a szenzor jó értékét kell hogy kiolvasson és nem ezért írtam. Ezzel semmit nem tudsz meg igazából az akksi állapotáról. Kb 1000 töltés cikluson keresztül az akksi közel újszerű teljesítménnyel működik (persze ez is optimista becslés lehet, de biztos lehetnek mögötte labor teszek amik úgy se tükrözik a valós használatot), ez után viszont gyorsan elkezd csökkenni a kapacitás, először kb 70%, majd nem tudom mennyi után le fog esni 10%-ra (vagy még kevesebb). Ez a kb 1000 töltés ciklus a lényeg, napi szinten töltöd akkor is simán kibír 2 évet, ez után viszont már egyre kérdésesebb lesz a dolog. Nekem a Leeco kb 2,5 után most szerintem jó 30-40% körül lehetett (ha van ennyi, lehet jóval kevesebb, nem használom már így mondjuk nehéz megmondani), ez után vettem Mi 8-at (igazából elegem volt a moddolásból, azért váltottam). Szóval ezért nem tudsz meg sokat az akksi állapotáról és igen ez így lutri. Viszont éjszaka töltőn hagyod akkor több ciklust is veszíthetsz, mivel minden alkalommal mikor megszakad újra kezdi (ezzel azért nem veszítesz egy teljes cikust, de ezért írtam nem tesz neki jót, szóval gyorsabban elhasználódik).
Nem sok telefon érték tartó, elég rossz befektetés ami azt illeti és egyetértek retesz147-el nagyon elszálltak az árak és számháború megy manapság (még megint nem jön valami olyan újdonság ami változtat ezen), viszont ezzel együtt a közép kategóriás telefonok sokkal jobbak, persze igény függő, nekem pl. Pixel 4A teljesen megfelelne és nem is drága tudásához és a kapott értékhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest