Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
Háát... leesett a lépcsőházban a teló a másodikról a földszintre.
Alsóhangon 6 méter zuhanás (de szerintem még több is) a betonra.
A szilikontok lerepült róla.
DE Csak a védőüveg tört el, egyébként semmi baja!!!!
illetve, egy kicsit halkabb lett a beszédhangszóró.
Ettől eltekintve tökéletesen működik!
Szerintetek ezzel tudok valamit csinálni?
Hallom amit mondanak, ha kihangosítom akkor tökéletes is, de néha, ha elég nagy a hangzavar körülöttem, akkor nem mindig értem a másikat....
Szerintetek egy hangszórócsere segítene?
Akkut már vettem - készülve arra, hogy az egyébként tökéletesen működő 2 éves készülék akkuja egyszer csak azt mondja hogy elég volt
Ha majd esetleg akksi miatt szét kell szedjem, akkor lehet, hogy a beszédhangszórót is kicserélem, a nem olyan bonyolult....
Poco F5/pro
-
BBUN52
tag
Tiszteletem a Tulajoknak!
Olyanban kérném a hozzáértők segítségét hogy valaki csinált már hátlap cserét a telon? Az évek alatt úgy néz ki jó pár repedést összeszedett az üveglap így gondoltam kicserélném.
Mennyire nagy munka? Hatlapot lehet kapni hozzá?Ötletek linkek bármi jöhet!
Köszi!
-
Icetee
aktív tag
válasz han_lev #3751 üzenetére
Honnan rendelted az akkut?
BBUN52: Én úgy láttam csak ragasztva van a hátlap, így nem nagy móka a cseréje.
ttt1: Sokkal nem jobb azt leszámítva, hogy a gyárinak melegebb a színe. Élességben ugyan az, így sok előnye itt nincs. Ha valaki ért a képszerkesztéshez PS-ben simán megcsinálja ezt ha akarja.
[ Szerkesztve ]
-
-
Icetee
aktív tag
Srácok! Találtam egy olyan Mi6-ot, ami tudja a B20-at! Hihetetlen de van!
-
Icetee
aktív tag
válasz razorka777 #3759 üzenetére
Figyelj, szerviztechnikus vagyok,!
Az övébe raktak. Meg azt EU-ban gyártották. Nem érted? -
razorka777
veterán
Aki gondolja, tehet egy próbát az android 10-zel.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
hege21
aktív tag
Aki cserélt akkumulátort kérem ossza meg melyik típust érdemes megvenni
Tudom,hogy a gyári jó,de a beszerzése nem olyan egyszerű (hamisítják sajna) -
razorka777
veterán
Október végén érkezik a MIUI 11 a MI6-ra.😃
Kíváncsian várom.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
frenk1
aktív tag
válasz razorka777 #3766 üzenetére
Az még nem global hanem kínai verzió. December lesz mire megjön a hivatalos global rom.
-
-
CippyO
tag
nekem 2 éves a mi6, mostanság észre vettem, hogy csökkenőben van az akku kapacitása. sokkal hamarabbfel is tölt, és gyorsabban is merül már. nemsokára tervezem hogy váltok, mi9-re, esetleg próra. a mi6ot pedig eladnám. érdemes lehet akkut cserélni benne eladás előtt? vagy ne bajlódjak vele? esetleg olyan program létezik, ami kicsit gatyába tudja rázni az akkut? tudom, a kemikáliákkal nem sok mindent tud kezdeni egy szoftver, de azért hátha...
-
Icetee
aktív tag
Én is várnék még. Azért a "sima" Mi 9 nem olyan nagy szám. Akkuban elég harmatos akárki akármit mond. Mi lesz 1-2 év múlva?
Nekem is kevesebbet bír már az akkuja a Mi6-nak, de szerintem ebbe az SW is belesegített Én amióta frissítettem kicsit gyengébbnek éreztem. Régebben 5 óra kijelző idő sokszor megvolt, most már inkább a 3 óra a reális De hát 2 év az 2 év...
[ Szerkesztve ]
-
han_lev
senior tag
Nekem érkezik a MI9..
Nekem két és fél éves a MI6, és tökéletesen működ-ne, ha nem ejtettem volna le (úgy a második emeletről ) és nem lenne emiatt halk a beszédhangszórója...
És ez is arra példa mennyire strapás ez a telefon. Zuhant egy akkorát, amitől szerintem a legtöbb telefon kuka. EZ NEM!
Kőre esett, és csak az üvegfólia tört össze.
Persze szilikontok is van rajta.
CSAK a hangszóró csendesedett el. Nem tudom miért. Rendeltem kettő hangszórót az Aliról.
Meg is jött.
Youtoube videó szerint szértszedtem. Ki is cseréltem a hangszórót.
Összeraktam, és továbbra is halk
Ezt megcsináltam kétszer. Mindkét rendelt hangszóróval kipróbáltam.
Nem tudom mi lehet a baj.
Pedig korábban már egy akksit is beszereztem, hogy ha esetleg megadná magát, bár erre utaló jel még nem volt.
Úgyhogy rendeltem az MI9.De nem adom fel, lehet hogy próbálkozok még a szereléssel, de telefon meg kell, mert ha elqrom, akkor itt maradok enélkül, az gáz, munkaeszköz.
Ha megjön a 9-es, akkor majd újra szétszedem, és meglátjuk.
Jó kis teló ez még, ha ez nem lenne, akkor maradna. De több mint két hete már a füleseket keresem, ha leteszem itt ott, ha kábeleset használok, akkor meg beakad mindenbe, szóval...Poco F5/pro
-
frenk1
aktív tag
mi6 frissül miui 11-re ?
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Ezt nem is gonodltam volna hogy enniy ember kezd el panaszkodni az aksira.Nekem 2 hete vacakol, egy éjjel alatt 60 %ot merül, és 30 % alatt "életveszély" bármilyen appot elindítani mert egyből "leszívja" az aksit 0-ra...úgyhogy szinte folyamatosan tápon van (Bár egy waze futtatása alatt az autóban töltőre dugva merül az aksi )
Úgyh én is elkezdtem gondolkodni h aksicsere, de mióta egy másik problémát is hoz azóta inkább telocserén gondolkodok...ugyanis 3 napja azt csinálja hogy a két benne lévő kártyából nap közben az egyiket egyszer csak "elfelejti", azt mondja hogy ez a kártya innentől kezdve inaktív, és csak egy újraindítás oldja fel a problémát (találkozott ilyennel bárki)Én MI 9T-n gondolkodok de annyira nem vagyok benne jelenleg a telefonipar híreiben hogy nem tudom mi lenne megfelelő választás. Ha valaki tud vlmit javasolni azt örömmel meghallgatom!
-
frenk1
aktív tag
válasz razorka777 #3777 üzenetére
mikor várható?Október vége ?
-
frenk1
aktív tag
akit érdekel mi6 kerámia hátlapú 6 gb ram, 128 gb rom hivatalos miui 10 global rommal privátban írjon.
-
frenk1
aktív tag
jöhetne már a miui 11
-
frenk1
aktív tag
frissítettem miui 11 global, eddig nincs vele gond. Jobb animációk, több beállítási lehetőség, megváltoztak az ikonok., és több funkció.
-
ttt1
őstag
Szerintetek egy P30 mennyire tudja helyettesíteni az Mi6-ot? Mérete hasonló. Ilyen ,hogy zene szelfi hülyeségek nem érdekelnek, viszont telefonálás, üzemidő és fotózás főkamerával viszont fontos lenne. A héten vettem fel 4k videót mi6-al félig sötét helyen zajos környezetben és kiváló lett a videó. Ezt nem szeretném elbukni igaz ez is az esetek 5-10%-ba kell.
-
razorka777
veterán
Szerintem sebességben nincs akkora eltérés, persze jobb a P30, de én nem cserélném le a MI6-ot.
Egyszerűen imádom a kompaktságát, a gyorsaságát.
Ha most váltanék, akkor a MI9 lite-ot választanám, csak nehéz ettől a telótól elszakadni.
Az akksija már nem az igazi, de megvárom míg bedöglik.
Még jó hogy kettő van belőle.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
frenk1
aktív tag
ha valakit érdekel van mi6 kerámia hátlapú eladó privátban érdeklődjön
[ Szerkesztve ]
-
Icetee
aktív tag
Jó régen árulod, nem?
Nehéz eladni, nincs piaca igazából... Sokan nem tudják milyen telefon is ez. Még a mai napig ott van a szeren.
Most amikor 6GB hiper-szupernek számít... és ebben 2017-be raktak bele ennyitÉn is így vagyok vele, mint razorka777 kolléga. Megvárom amik elkopik a zsebembe
[ Szerkesztve ]
-
frenk1
aktív tag
válasz razorka777 #3792 üzenetére
nem irreális nézd meg még mindig 120-130000 ft u
újonnan nem beszélve arról hogy karcmentes és úgy néz ki mintha új bontatlan lenne mert vigyázok rá ha nem megy el nem gond[ Szerkesztve ]
-
ttt1
őstag
Egyébként ha kicsivel nagyobb aksi lenne benne úgy boldogabb lennék. Megmondom őszintén nekem 2 telefonom van egyik ez a másik egy mate 10 lite (ezt cserélném p30-ra azaz ez lenen a fő telefon, de a másodlagosnak megmaradna attól függetlenül az mi6). Ha kevesebbet nyúzom akor szerintem elég lesz 2-3 napra (p30 meg nyúzással fog tervek szerint annyit bírni). Én inkább fotózom telefonálok és minimális játék is van rajta..Erre meg P30 lehet, hogy jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Icetee
aktív tag
Én ezt újonnan nem igen láttam. Max valami nagyon elfekvő készletről külföldről
Mivel gari nincs rá, így szerintem is drága. Én ha vennék most ilyet 50-60-nál többet biztos nem adnék érte. Akkor hozzádobnék még és vennék Mi 9 T-t vagy majd a Mi CC9-et vagy mi lesz a neve a szuper kamerás Mi flagshipnek
-
frenk1
aktív tag
mi cc9 600 dollar. Mi6 spemall, gearbest fent van újonnan nem kikopott darab lehet még kapni újonnan. Az egy dolog hogy te 60000-nél nem adnál többet érte.Ez kerámia kivitel, ami ritka , és itthon nem is volt kapható ebben a kivitelben. Ha megnéznéd személyesen hogy egy karc sincs rajta nagyon megkímélt szinte mintha új lenne akkor biztos más lenne a véleményed. Nem mindegy hogy újonnan 500 dollar vagy 80000 ft használtan, mi 9t snapdragon 730 procival nem ér annyit hiába új, mi6-ban snapi 835 van ég és föld a két proci küözött. Majd elviszi más, ha nem akkor sem gond nekem nincs vele gond nem fagy akksi nagyon jól bírja.1 év 2 hónapos a teló.
[ Szerkesztve ]
-
han_lev
senior tag
Ezzel én is így lennék, szívesen használná még, de továbbra is fennáll a hangszóró problémája.
Nem tudtok egy jó szervizt?Leesett - elég magasról - és elhalkult a beszédhangszórója. Egyéb baja nem lett.
Rendeltem hangszórót, szétszedtem, kicseréltem - többször is - de semmi.
Nem a hagszóróval van baj.
Minden működik rajta, nem is értem.
Szóval lehet kellene egy szervíz. MErt azért ahhoz jó teló, hogy csak úgy elengedjem...
Poco F5/pro
-
han_lev
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest