- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz tibcsi0407 #3300 üzenetére
Azért írtam ide, hátha valaki tud valami közelebbit róla.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz mgTerminator #3302 üzenetére
Az jó lenne, ha visszatennék. Köszi.
-
habolcs
csendes tag
Valaki használja két kártyával? Az első slotban lévő kártyát nem tudom letiltani.. Fontos lenne ha ingázok kitudjam kapcsolni az elsőt, miközben a másikat használom.. 😀
-
frenk1
aktív tag
eltűnt a hivatalos miui oldalon a global stabil V9.2.3.0.OCAMIEK helyette a V9.2.2.0.N
Szerintem törölték, mert tele volt hibákkal.
[ Szerkesztve ]
-
Engikrisztus
tag
Sajnos nekem az van fönt,ha lehetne,legszívesebben visszatenném a frissítés elötti verziót.Korábban írtam már a tapasztalt dolgokat,azon kívül előtte nem létező beakadások,stb.Kicsit bosszantó.Én nem rakosgatom a különféle rom-okat,mindíg az van fönt,ami jön OTA-n.Remélem hamarosan kap valami javító csomagot.
Ugyanakkor maga a puszta megfigyelés magában kissé kezdetleges módszer.Néha mélyebbre kő ásnunk,a valódi érzelmi vetületig.Úgy lehet elcsípni a fájdalom forrását és átélni.
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok
Melyik az a rom ami akkuidobe is nagyon jó ???
Kipróbáltam az EU dev, Pixel Experience február. 28 verzió. Globál dev és Stable.
De sokkal jobban merül mint a Note 4X-em, ugyanazokkal az alkalmazásokkal. Pedig a proci takarékosabb mint a snapi 625.
Mindenkinél ez a helyzet vagy csak nekem van ez ?
Kiforratlan még mindegyik ?Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
jimmy5
aktív tag
Persze azt tudom.
De annak fényében is jobban merül.
Tisza telepítésekkel teszem fel a romokat.
Most megnézem a CRdoid legujabbjat.
Majd a lineage 15.1 összehasonlításképpen.
Nektek melyik rom adja ?
KösziPoco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
jimmy5
aktív tag
válasz szabeska #3310 üzenetére
Visszakerült a EU dev 8.3.8. Crdroid merült mint a Titanic.
Lineage 15.1 meg a DATA particiot letitkositja akár mit csinálok vele.......nem értem hogy miért ????
Pedig az jó lett volna. 😫Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
Icetee
aktív tag
válasz habolcs #3304 üzenetére
Én két kártyával használom.
Sajnos nem tudod. Vagy repülőre teszed, de akkor mind a kettőt kikapcsolja vagy csak a másodikat tudod kikapcsolni. Más mód nincsen.Az elején nekem is fura volt, de már megszoktam. A cégeset tettem be másodlagosnak, azt ki tudom kapcsolni, amikor nem akarom hogy zaklassanak a privát meg megy állandóan
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
8.3.15 beta romban sok valtoztatast eszkozoltek kamera teren:
Camera
Optimize - Autofocus speed and accuracy (03-15)
Optimize - Color reproduction accuracy (03-15)
Optimize - Brightness and color in portrait mode (03-15)
Optimize - Autofocus, color and brightness in video mode (03-15)
Optimize - The dynamic range of the photo (03-15)Ha bevalik, belekerul majd a vegleges romba is automatikusan? S vajon minden keszulekre ervenyes ez a frissites? Mert akkor nem varialnek beta rommal. Remelem javulnak is a fent leirt dolgok
[ Szerkesztve ]
F1
-
szabeska
addikt
válasz tibcsi0407 #3315 üzenetére
Közben kutakodtam kínai fórumon is, több-kevesebb sikerrel. Nekem Mi Note 3-am van egyébként, 9.5.3.0 rommal, ezek szerint az én verzióm már tartalmazza ezeket az optimalizációkat? Ez király egyébként, javulni fog a MI6 és egyéb Xiaomik kamerája is, hátha felérnek a nagyokhoz ezen a téren is
[ Szerkesztve ]
F1
-
tibcsi0407
félisten
válasz szabeska #3316 üzenetére
Így van, Neked már erre nem kell várnod.
A meglévő telefonokkal már sokat nem javulhatnak, de a Mix 2S kamerás fejlesztése elvileg sokat hoz a konyhára. Minden MIUI hányingerem ellenére is az lesz az egyetlen értelmes kávamentes telefon idén, amit megvehetek, mert a többiek ebbe a notch őrületbe szaladtak bele.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #3317 üzenetére
Hogyne javulhatna sokat.
Mix2 kamerája is folyamatosan javul, maga a szenzor sose volt rossz. -
han_lev
senior tag
Na, kezdődik ...
Poco F5/pro
-
szabeska
addikt
válasz tibcsi0407 #3317 üzenetére
Megjegyzem halkan, Arnova féle Gcam még mindig sokkal jobb képeket készít, ha csak egy cseppet is kevesebb a fény a szikrázó napsütésnél, 30+ fényképet lőttem különböző helyzetekben/témákról mindkét kamerával, nem állvánnyal, de a telefont megtámasztva, automata beállításokkal. Van baj azért, sokszor túl sötét képek készülnek a Google kamerával. Miui kamera ezzel ellentétben túl világos képeket lő olykor. Egyik sem tökéletes, sajnos.
F1
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #3320 üzenetére
Mik a fizikai korlátok?
f2.0 az f1.7 helyett?
közben meg készülnek a puha rajzolatú képek...
Egyedül a Samsung kínál erre megoldást, a kettős rekeszértékű kamerával.
Szóval sötétben lehet jobb képet készíteni a fizikai korlátok miatt, nappal pedig rosszabb lesz.
Erről ennyit. -
BalanceR
addikt
válasz szabeska #3321 üzenetére
Hella.
Én is Note 3al nyomom...
Melyik GCamet használod, pontosan milyen beállításokkal?
Nálam EUs fejlesztői 8.2.3 Rom van fennt, frissíteni nem merek, mert ahogy nézem az újabb romokban nem aktiválható a Camera2 Api erről van valami infód?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
szabeska
addikt
Igen, en is igy ertettem, kicsit kevesebb fenyben maris jobb mint a miui. Egyebkent tokeletes a Gcam, neha alulexponal, de meg igy is jobb, mint a gyari kamera app
[ Szerkesztve ]
F1
-
szabeska
addikt
válasz BalanceR #3323 üzenetére
A legujabbat ami stabilnak mondott, Arnova Pixel2Mod v6, az ott ajanlott beallitasokkal. Itt a gyujtooldal: gcam. Mukodik az api2 (eu stabil 9.5.3.0), oreo alatt volt vele gond. En mindig kezzel modositom a build.prop-ot es adom meg az engedelyeket neki, plusz az eis-t is bekapcsoltam.
[ Szerkesztve ]
F1
-
BalanceR
addikt
válasz szabeska #3326 üzenetére
Mi Note3ra mióta van oreo?
Egyébként a gyűjtőoldalt ismerem, de nem próbálgatnám végig, mind a 32féle modot, meg az összes beállítást, azért kérdeztem, hogy Note 3ra PONTPSAN melyik verzió milyen beállításokkal optimális, mert van pár permutáció...
A tegnapi arnova pl nálam fagy...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok,
Erről a rom-ról mik a tapasztalatok: xiaomi.eu_multi_MI5_V9.5.1.0.NAACNFA_v9-7.0.zip?
Mi4 alatt nagyon szerettem az eu romokat. A feleségem telefonjára telepíteném, és a lényeg, hogy stabilan menjen.
Köszönöm a válaszokat.
OnePlus 6, Raspberry Pi3 OSMC; Raspberry Pi4
-
szabeska
addikt
válasz BalanceR #3327 üzenetére
Nincs ra oreo, epp ezert mukodik az api2 biztosan, mert csak mas keszulekek oreo frissitese utan nem mukodott. Oldal tetejen vannak az ajanlott verziok (suggested), rakatt az Arnova Pixel2Mod v6-ra, raugrik az oldal, mellette vannak az ajanlott beallitasok (suggested settings) es a changelog is. Eszerint allitottam be, mert en sem szivesen probalgatom vegig, foleg h ez a verzio nalam mukodik A legujabb nalam pl nem is telepul... Marmint az 5.2-es verzio, marc 16.
[ Szerkesztve ]
F1
-
BalanceR
addikt
-
frenk1
aktív tag
Sziasztok!
Global stabil oreoval kapcsolatban van valami hír, hogy kb. mikor várható ?
-
szabeska
addikt
-
mc-4
aktív tag
Szisztok!
Lehet valahol beállítani hogy az elmentendő tel.szám mellé hány karakteres nevet lehet beírni?
Kicsit kiborít, hogy csak kereszt nevet, azt is röviden engedi.
Köszi! -
frenk1
aktív tag
miui hivatalos oldalán megjelent a stabil rom V9.2.3.0.OCAMIEK (MIUI9)
A kérdés az e hogy javították e a korábbi hibákat ?
-
CippyO
tag
sziasztok!
ma nekem a teló felajánlotta reggel, hogy frissítsem, 9.5.3.0 OCAMIFA verziójú romra. fel is pattintottam, pár bugfixet, meg optimalizációt írtak. egyébként eddig nem sok változást vettem észre, a képernyő zárhangja megváltozott, talán ez a legnagyobb
-
CippyO
tag
értesítő fény hardveresen fehér. szoftverrel nem tudnak bele varázsolni színeket egy csak fehéren világító ledbe. nyilván ennek megfelelően nincs is mögötte rgb képes vezérlő elektronika sem. akku idő, és hibák tekintetében semmit nem tudok még mondani, bugot eddig nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- A Realme is elhagyja Németországot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest