- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
SIM kártyák, katt a kívánt kártyára, ha több van, és ott lesznek a kapcsolók. Ha nincs kapcsoló, akkor: https://logout.hu/tema/redmi_note_8t_topikosszefoglalo/hsz_7-7.html
-
z123456z
őstag
Azt nem tudod esetleg, hogy eu rom is szarakodik a Bluetooth kodekekkel, vagy megy minden kodek rendesen? Tehát a füles tudna mondjuk Aac-t vagy aptx-et, de miui nem engedi, mert van valami whitelist ( ami mondjuk a legújabb romon már nincs is állítólag ). Remélem érthetően fogalmaztam. Köszi.
-
z123456z
őstag
Nagyon válogatós. Sokat lehet találni a neten, hogy hiába tudja a füles valamelyik jobb kodeket, miui csak sbc-t adja neki. De talán a neves gyártók termékeit engedi. Sennheiserem megkapja az aptx-et, Haylou még Aac-t sem. Szerintem Xiaomi annyira kapzsi lett, hogy a reklámok után ebből is pénzt csinál.
[ Szerkesztve ]
-
z123456z
őstag
válasz scream24 #2768 üzenetére
Akkor SZERINTEM nem létezne whitelist/blacklist sem. Gondom nekem sincs vele, mert szól, csak míg a régi telefonjaimra ( Xiaomi S2 majd RN8T ) gond nélkül csatlakozott aac-vel, erre már csak sbc ( de RN8T is nemrég próbálgattam, és már csak sbc, valószínűleg a frissítések hozzák az új listát ). Az, hogy jelenleg Tronsmart csatlakozik neked a legjobbal, nem jelenti azt, hogy a következő frissítéssel is így marad. Vagy fizet liszensz díjat. Honnan tudhatnánk, 100% üzleti titok. Egyébként is csak egy feltevés.
LG tévé is csak LG tone képes fülest enged csatlakozni, hamisított aliexpresszes lg-k és saját termékek.
[ Szerkesztve ]
-
z123456z
őstag
válasz bombibmw #2771 üzenetére
lefizetés ≠ megfizetés
Amúgy csak találgatok, valami magyarázatnak kell lennie. Attól, hogy nem találkoztál vele, még sok felhasználót érintő létező jelenség, keresgélj redditen, Xiaomi fórumokon, xda-n, ha van kedved. Ha van képük reklámokkal bombázni egy kifizetett készüléken, gondolod, hogy ehhez nem lenne? Motorolajoknál sem kerülhet fel minden minősítés ha nem fizet liszensz díjat az olaj gyártója. A GM "dexos2"-t konkrétan tudom. Ezért ha egyébként megfelel, inkább fizetnek, nehogy elvesszen az a szelet a tortából. A Xiaomi pedig már elég nagy cég, hogy hasonló módon pénzt keressen. De ismétlem, csak feltevés. Még az is simán lehet, hogy nem szednek lóvét, de akkor miért van whitelist?
scream24
Nekem egy régi, LB szériás darab van, utána még évekig ragaszkodtak ehhez, de az utóbbi időben állítólag leszoktak erről, elengedték.
[ Szerkesztve ]
-
z123456z
őstag
válasz zala005 #2775 üzenetére
Nekem legfrissebb global stabil. Lehet ettől, lehet a másfajta fülestől. Nekem Haylou GT1 csak sbc, annak ellenére, hogy első alkalommal fiam Mi9 lite-ján aptx volt, amit elvileg hivatalosan nem is tud. Aztán egyszer újra kellett párosítani, onnantól AAC volt. Xiaomi S2-n és RN8T-n is végig AAC, de amióta megvettem 11lite-ot csak SBC. Visszapárosítva RN8T-re is már csak SBC. Sennheiser fejhalgatóm mindig és mindegyiken Apt-X, azzal nincs gond. Még az is lehet, hogy noname gyártóknak lejár a kodek licence, és a telefon frissítésekkel tiltására kerülnek. Így nem is a Xiaomi nyerészkedése. Rejtély.
Mindenesetre pénteken vettem egy Haylou Gt3-at, az mindegyik telón SBC, és azt is írják róla.
Szóval Global stabil rom válogatós. -
z123456z
őstag
válasz Kiss4ever #2785 üzenetére
Nekem Dóri csinálta, Lotti hibátlan. Nem hinném, hogy köze van a telefonhoz.
scream24
Van olyan, hogy hangerő limit, és régió függő? Bt fülesnél első alkalommal valóban megáll és figyelmeztet egy bizonyos szintnél, de aztán engedi tovább, és nem jön elő többet. Vagy te másra gondolsz?
-
z123456z
őstag
válasz Bandit21 #2851 üzenetére
Vibernél, gmailnél és smsnél müködik. Jön, jelzi 10mp, eltűnik, majd ez ismétlődik, amíg fel nem ébreszted. De, ha tTorrentnek kikapcsolom, hogy ott legyen az értesítési sávon, akkor már nem müködik. Mert próbáltam automatikus indítással, de nem akarom látni, hogy fut, és akkor már nem müködik. Ha valaki értene hozzá, meg kellene nézni, milyen folyamatokat indít el a tTorrent, aztán egy ingyenes app készitövel csinálni egy egyszerű appot, ami csak azt indítja, ami kell, már működne is a gyári AOD. Persze én laikus vagyok, talán nem is lehetne így. De bosszant.
-
z123456z
őstag
válasz Bandit21 #2877 üzenetére
Nem kell, hogy torrent legyen benne, csak az app fusson. Ekkor kiteszi a tTorrent ikont az értesítési sávba. Ezen kívül semmit nem veszel észre az egészből, csak müködik rendesen az AOD. Ez továbbra sem állandó, csak a beérkezett üzeneteket jelzi, ahogy kell. Nem fogadott hívást nem próbáltam, szerintem azt is jelzi. A tTorrent valószínűleg ébren tart valami folyamatot, amit az aod-nek is kellene, csak nem teszi. Mindegy különben, mert engem zavar a tTorrent állandó jelenléte az értesítési sávon, így nem használom.
( Annyit még a szerény képességeimmel is meg tudok állapítani segítség nélkül, hogy az AOD rendes működését látom, nem a torrent villanásait...) -
z123456z
őstag
válasz scream24 #2909 üzenetére
Hú bakker, kérd már ki magadnak egy nyilvános fórumon, hogy ki szólhat hozzád! Én annak ellenére évek óta használom a Xiaomi telefonokat, hogy mindegyiknél visszatérő probléma volt. Hogy te mit tapasztalsz, egy dolog, nem releváns. Elég csak rákeresni, hogy " Xiaomi közelségérzékelő probléma", a barátod millió találatot fog adni.
És hiába az új szenzor, hiába a tenyérrel próbálgatja tökéletes működés, életszerű telefonálás közben bizony ennek is felvillan ( néha ).[ Szerkesztve ]
-
z123456z
őstag
Azt tudja valaki, hogy miért keveri össze a MI zene az albumon lévő zenék sorrendjét? Már az előző telefonjaimon sem jöttem rá, és marha idegesítő, total commander szépen sorban játsza.
-
z123456z
őstag
Szia. Már amikor az albumot megnyitom, a listában is összekeveri a sorrendet. Arra gondolsz egyébként, ahol az ismétlést is ki lehet választani? Nem rak rendet az sem.
pussycat
Ja, total commander média playere az lejátsza szép sorban. Nagyon ronda, de nagyon egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
z123456z
őstag
Lehet, hogy csak a .flac albumokat keveri össze, majd még meg kell figyelnem. Jetaudio is összekeveri. Nem telefon téma.
-
z123456z
őstag
válasz CartmanLand0 #2982 üzenetére
Gondolom használtan vetted. Az előző tulaj pedig már mókolgatta. Ettől függetlenül sokan esküsznek az EU romra.
-
z123456z
őstag
válasz CartmanLand0 #2984 üzenetére
Én nem értek hozzá, de biztosan segítenek itt, többen csináltak már rom cserét.
-
z123456z
őstag
Ezek a töltős dolgok szerintem csak városi legendák. Soha, egyetlen telefonomnak sem lett baja, pedig minden este felrakom töltőre, és reggel veszem le róla. Nem félek ettől az ultra gyors töltéstől sem, bár a redmi note 8t töltöjét használom, azzal csak gyors. Egyetlen laptopom akksija sem ment tönkre, pedig szinte állandóan töltöm vagy dokkolón lógtak, a lányomé 3. éve szintén. Anyámék ezzel szemben állandóan csak a töltés idejére teszik töltőre a laptopot, nem is bír már csak 30-40 percet. Úgyhogy én ezekben nem hiszek, bár mindenki úgy áll hozzá, ahogy akar, felesleges félni.
-
z123456z
őstag
válasz janakbacsi #3220 üzenetére
Nem lehet, hogy két kártyát használsz? Nekem akkor nem lehet, ha mondjuk a vodáról telefonálok, és közben a digin neteznék. Ha mindkettő a vodán megy, akkor nincs gond.
-
z123456z
őstag
válasz janakbacsi #3223 üzenetére
És melyik ről beszélsz közben? Fogadjunk, hogy a másikról. Ez nem két aktív simes készülék, csak az egyik aktív egyszerre.
pussycat
Kihangosítva...
-
z123456z
őstag
válasz Viktor0610 #3225 üzenetére
Én nem tapasztaltam, bár nem is figyeltem a volte szükségességét. De hívás közben nem lehet váltani kártyát. Simán tudok netezni hívás alatt, ha a hívás kezelő kártya van adatnak is beállítva. De, ha a másik kártya van adatforgalomra állítva, akkor nem lehet netezni, és váltani sem, amíg a hívás tart.
-
z123456z
őstag
válasz Viktor0610 #3228 üzenetére
Nekem nincs ilyen opció, nem is értem igazán, miről beszélsz. Simán használom, ahogy írtam.
Mondjuk ez NE, Global stabil gyári. Lehet, hogy itt van a kutya elásva.[ Szerkesztve ]
-
z123456z
őstag
válasz sfdrakex #3360 üzenetére
"Taníts"
Téged tanítani?? Hiszen valószínűleg te mindent tudsz."Áruld el a titkot"
Akkor már nem titok. De veled kivételt teszek, a kulcsszó: értékrend, a titok nyitja pedig, hogy nem vagyunk egyformák.
És elnézésedet kérem, nem akartalak bevinni az erdőbe a pongyola fogalmazásommal, legközelebb beleszövöm a "szerintem" vagy "számomra" szavak valamelyikét. -
z123456z
őstag
válasz scream24 #3548 üzenetére
Gpay szerintem mindent beállít magától, de valóban, ezt át kell állítani és alapértelmezett fizetési módot is be kell állítani. A simple-nek be kellett.
Gpay másnál sem kér pint 15 ezer fölött sem? Eddig nem találkoztam olyan összeggel, ahol kellett volna pin ( <30.000 Ft ). Érdekes.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest