-
IT café
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black&White
addikt
Lassan jön az A13 alapú frissítés EEA-re is, Pilot programban már kijött ma.
V13.2.4.0.TLCEUXM Changelog:
System] *Updated Android Security Patch to November 2022. Increased system security. *Stable MIUI based on Android 13 *Your device will be upgraded to the new version of Android. Don't forget to back up all important items before upgrading. The update process might take longer than usual. Expect overheating and other performance issues after you update - it might take some time for your device to adapt to the new version. Remember that some third-party apps aren't yet compatible with Android 13 and you might not be able to use them normally. Thanks for your continued support[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
válasz Black&White #1015 üzenetére
Közben fel is települt.
Ha valaki szeretné telepíteni a frissítőcsomag kiválasztása opcióval, akkor itt találja a csomagot EEA-re: V13.2.4.0 TLCEUXM Stable Beta Recovery ROM[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
Friss GCam (8.7, Pixel 7/Pro port) verzió itt: LINK
FullHD videó nálam bugos/crash-sel, 4K-ra váltva ok.
Kezdésnek nem is rossz🙂 -
Black&White
addikt
Jött új xiaomi.eu stabil kiadás (fastboot verzió) , A13 alapokon.
LINK -
Black&White
addikt
válasz norbert1998 #1057 üzenetére
Persze, az utolsó, 22.10.26-os kiadásig MIUI13-al jöttek a heti beta-k.
Aztán jött egy közlemény és szüneteltek a publikus kiadások:
Due to beta process adjustments on Xiaomi's side, we will stop releasing "old" Weekly ROMs (22.10.26 is the last "old" Weekly release). Next updates will be based on "new" Weekly releases (like V13.1.22.10.26.DEV) and may include an Android 13 upgrade in near future and new devices. -
Black&White
addikt
válasz norbert1998 #1060 üzenetére
Nem, jól mondod.
Engem vitt el a dolog azzal, hogy a heti frissítések egyáltalán nem voltak október óta. -
Black&White
addikt
Szerintem inkább ezzel lehet összefüggésben:
"It got gpu frequency scaling bug ( i personally tried it) gpu freq stays lock at max freq mostly and sometimes at lowest possible freq until i restart the game. Other than that other ui stuff are smooth"-Telegram csopiból, A13 frissítés utánÉn mondjuk abszolút nem játszok, szóval megerősíteni nemigen tudom.
-
-
Black&White
addikt
Mert A13 alatt még nincs teljes funkcionalitású TWRP (ez se hivatalos)
De már egyébként se az a partíció kiosztás, mint pár évvel ezelőtt, szóval pár funkciót hiába is keresel.
Pl. system partíció már nincs, beköltözött a /super alá, stb.
De majd úgyis lesz #howto az eu fórumon tiszta telepítéshez, érdemes lesz azt követni.
Vagy Karavik csinál egy blogbejegyzést. 🙂 -
Black&White
addikt
Banggood-on meg 190 a 8/256-os 12.Az se rossz deal, még ha egy kicsit várni is kell rá.
-
Black&White
addikt
válasz Gameboy77 #1212 üzenetére
Azóta már stabil kiadás lett belőle.
Innen tudod leszedni és manuálisan telepíteni: Full ROM gombra katt
Package Name:
miui_CUPIDEEAGlobal_V13.2.6.0.TLCEUXM_70f0038e0a_13.0.zip[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
Én ma eladtam a kupidót.
Az elején kicsit furcsa volt a kompaktsága, de aztán pont ezt szerettem meg benne a legjobban.
Viszont a kétkártyás üzemidő és a Gen1 soha nem lett a barátom.
Majd újrázok, talán már egy sima 13-assal. -
Black&White
addikt
xiaomi.eu-hoz.
-unlock során mindent töröl, gyári visszaállítás történik, de ez régen is így volt
-nem muszáj twrp-ből telepíteni, ezek már hibrid ROM-ok, simán megy fastboot alól is az egész.
A letöltött ROM-ot kicsomagolod és a megfelelő bat file-ra kattintasz (tiszta telepítés, vagy csak frissítés).
-nem kell wipe, azok az idők már elmúltak
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA® driverek topikja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AliExpress tapasztalatok
- Apple notebookok
- Marvel Snap
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest