Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • cinemazealot

  addikt

  +1
  Reméltem, hogy valaki kimondja helyettem.

  (#19) Busterftw
  Pontosabban több mobilinternet előfizetés van, mint rádió hallgató. Ráadásul előbbi fizetős, utóbbi ingyenes (ha most eltekintünk a kötelező reklám hallgatástól). Egy szabad szemmel jól látható lakossági réteget nem fogsz tudni átszoktatni sem a fizetős mobilnetre, sem pedig az eszközcserét igénylő digitális rádiózásra. Ezzel a réteggel más a célja a döntéshozóknak. :(

  Egyébként szerintem sem fog megszűnni az FM rádiózás, legfeljebb lekorlátozódik olyan sávokra, amit a digitális rádiózás és egyéb technológiák meghagynak. Az pedig, hogy Magyarországon nem lesz DAB/DAB+, csak számunkra lesz ciki.

  (#29) mad823
  Ez csak addig lesz így, amíg nem kezdik el fejleszteni azokat az offline text to speech lehetőségeket, amikkel a minimális sávszélességgel letölthető szöveges információkat a telefon (vagy autó) képes Neked felolvasni, Te pedig hang utasításokkal képes vagy azt (szintén kizárólag offline módon) vezérelni. Én pl. már jó ideje tervezem, hogy lefejlesztek egy olyan okostelefonos megoldást, ami az RSS olvasómból elérhető cikkeket felolvassa nekem a kocsiban. :)

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák