Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
"A szövetségből lett ellenségeskedéstől függetlenül mindkét vállalat számára előnyös lehet a YouTube törlése az iOS alapértelmezett alkalmazásai közül. Egyrészt az Apple-nek nem kell licencdíjat fizetnie a továbbiakban és nem kell erőforrásokat áldoznia az app fejlesztésére (az eddigi programot ugyanis nem a Google készítette), másrészt a Google végre új szolgáltatásokat és reklámokat is pakolhat majd a szoftverbe."
REK-LÁ-MO-KAT! Éljen, hurrá! Mindenki jól jár, kivéve a felhasználók.
-
callmeakos
veterán
A 2 fél nem túl jó kapcsolata végett várható volt hogy ha nem is teljesen, de valamilyen mértékben száműzésre kerülnek bizonyos Gugli dolgok.
All→M8
-
félisten
Megoldható a dolog, ha van egy otthoni géped, ami állandóan be van kapcsolva és elég nagy a feltöltési sebességed.
Beállítasz egy VPN-t, és az otthoni gépen tiltod a reklámokat.Ja, persze, azt nem vágom, hogy iOS-en van-e VPN beállítási lehetőség...
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
butyek
senior tag
Tényleg olyan zavaró egy reklám?
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
-
félisten
Nem 4 magos, 5GHz-re húzott, csúcs VGA-val megpakolt gépszörnyre gondoltam, hanem valami energiatakarékos gépre.
Nálunk egy VIA-s gép (max. 20W mindenestül) látja el a riasztó funkciókat, kamera vezérlést, stb-t, és már készen van a VPN is, már csak egy okostelefon kéne.
Amint lesz ARM-es alternatíva, arra váltok.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
vicze
félisten
Nem, ők csak kiszolgáltatják.
-
-
Zirowe
nagyúr
Gondolom ioson is vs vmi ad blocker.
Telepited, oszt csa.
En se gepen, se mobilon ndm tslalkoztam meg reklammal youtubeon.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Ivanovich
csendes tag
Hogyan láthattok reklámokat, ha az Adblock blokkolja a videó előtti és a közben felugrókat is?
Plusz minden készüléken van Hosts file
-
butyek
senior tag
A reklámokból tartják fenn az oldalt. Egy videó megtekintéséért nem hiszem, hogy túl nagy ár.
-
joey04
titán
én szerettem az appot, szóval sajnálom a dolgot, viszont ha a google csinálja, akkor vélhetően több funkció lesz benne. habár nekem elegendő volt az apple féle verzió tudása is, inkább azt használtam, mint a mobil oldalt. a reklámokat viszont tartsák meg maguknak. majd ránézek jb után van-e megoldás, ha nincs akkor remélem legalább lesz fizetős verzió, amiben nincs reklám. inkább kifizetem egyszer azt a 2-300 pénzt.
-
butyek
senior tag
válasz fordfairlane #22 üzenetére
#21 és #22: Azok is vagy reklámmal lesznek tűzdelve, vagy fizetősek lesznek. Ma ez a trend, és ettől működőképes, egyelőre.
-
julius666
addikt
A YouTube helyébe aligha kerül egy másik videómegosztó app (mi jöhetne egyáltalán szóba?)
Azért van alternatíva, még ha nem is akkora szabású. Pl. Vimeo.
-
bul07
nagyúr
Írhatál volna annak aki felrakta a videót
Ha jól tudom ezek a reklámok azért vannak a videók előt mert pénzt kap a videó feltőltője minden megnézés után
Most volt nemrégen téma hogy a zenészek pénzt kapnak a reklámok után is( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sztanozs
veterán
de a Safariban alapértelmezett Google-keresőmotor
thelyett tudna alternatívát választani a cég, ha akarna.JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
zfor
csendes tag
Én úgy tudom, hogy akkor van reklám a videó előtt, he nem vagy bejelentkezve. Legalábbis én csak úgy találkoztam velük.
[ Szerkesztve ]
A pohár nem félig üres, vagy félig teli. Inkább kétszer akkora, mint amekkorának lennie kéne. Microsoft: "You've got questions. We've got dancing paperclips."
-
soundsthu
csendes tag
Sziasztok,
ismer valaki olyan youtube downloader-t, amivel egyszerre több videót lehet letölteni?
Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest