Új hozzászólás Aktív témák
-
McJoker
tag
Csak annyi információ hiányzik, hogy a Vodafone mindezt azért teszi, mert július 29-től (az új rendszerükre való átállás napja) jó sok probléma akad, mind az online ügyintézésben, mind a számhordozásokban. Én pl. augusztus 3-tól várok, hogy elengedjék a számom, azóta sem sikerült, de kikapcsolniuk másfél napra azért igen.
Csak az elszántság számít...a küzdeni akarás!
-
McJoker
tag
Veszett fejsze nyele az egész igazából, mindenki sz**ik a fejedre... A telekomhoz mennék át, tegnap kérdezem őket mi a helyzet, (a múlt héten azt mondták, hogy a voda elhárította a technikai problémát és most már nincs gond a számhordozással), meddig várjak még? Válasz: hát mivel a számhordozás egyszer vissza lett utasítva (a technikai probléma eredménye), ezért "újra kell indítanom a folyamatot". Magyarra fordítva: adjak le egy újabb megrendelést, közöltem, hogy no no mr. ügyintéző hiszen már azokkal a feltételekkel nem tudom (kedvezmények), jaj akkor küld egy emailt ki tudja kinek, várjak még...
Apropó kötbér: a voda miután visszakapcsolta a számom, rárakott egy év hűséget természetesen...pár telefon után biztosítottak róla, hogy nem kötbéreznek meg, ha lelépek, mert a régi szerződés lejárat lesz a mérvadó, kíváncsi leszek rá...Csak az elszántság számít...a küzdeni akarás!
-
janeszgol
félisten
Hat igen. Van most fejetlenseg naluk.
Ez a masodik vagy a harmadik 5GB net ajandekuk. (Azt hiszem egyszer kaptam errol emailt.) -
veterán
Tudnám mire mész a voda roaming nettel, amikor németeknél akárnikor áll rá a modemem, azonnal elmegy a net
lekapcs, bekapcs, rááll o2-re, és vígan megy tovább minden.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
TomMusic
őstag
Ez úgy gondolom elvárható, azért cserébe hogy nem működik az alkalmazásuk normálisan.
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest