Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
nekem sántít a tömeg - láttam a gyártó szerint is 920g ventivel -
a rev b-nél valami 720g rémlik venti nélkül, a venti pedig kb 120g
ahogy ránézek a két torony közt nem látok difit
a ninja 5 pőrén 920g ventik és lefogató nélkül, az azért egy picivel nagyobb
ez a venti pedig az arcticot juttatja eszembe ( :szerk:
meKnéztem', 718g a mugen 5 rev b venti és lefogató nélkül - a konyhai mérlegem alapján ami pontos ( : -[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Simán annyi az. A Mugen 5 PCGH-m 1 kiló felett van a két ventivel. Jött is volna tovább a fő vassal, ha befért volna a Portalba...
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
gabro0
őstag
Mugen 5 rev. B - 890g (KazeFlex 120: 100g ± 10%)
Mugen 5 S - 920g (Wonder Snail 120: 160g ± 10%) a gyári adatok szerint, de gyanús, hogy nincs ekkora különbség a ventik közt. A Wonder Snail 120-hoz jár pár extra kiegészítő, ott szerintem azt is beleszámolták.Két éve megy a gépben Mugen 5 rev. B és nagyon meg vagyok vele elégedve. A mellékelt csavarhúzó is egész jó, többször kellett már. Részemről 10/10, kár hogy elszállt az ára.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
nekem mugen 4 van a 7700K mellett és nagyon szeretem. alapjáraton semmi hangja, amikor felpörög, akkor is csak picit visít.
ha eljutok az LGA-1700-ig, akkor valszeg ilyen 5-ös lesz"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Televan74
nagyúr
Megnéztem a Wonder Snail 120 és a Kaze Flex 120 PWM adatait és a WS nekem olcsósításnak tűnik a Kaze -val szemben. Tudom hogy nem minden a nyers adatok, de az alapján nem sietnék a boltba a új verziójú Mugen 5 -ért.
Mugen 5 a Kaze Flex ventilátorral egy remek termék, ahhoz képest nem nagy(elég sok házba bőven elfér), nincs memória kompatibilitás gond.
Remélem nem azért lehet ilyen gyéren kapni Kaze Flex ventilátorokat, mert lassan kivezetik őket a piacról, talán csak pillanatnyi készlethiány.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Chaser
legenda
válasz Televan74 #10 üzenetére
egyébként én sem
a flex a legjobb venti amivel eddig dolgom volt
abszolút zaj mentes a motroja szinte mindnek, de ha van is egy kis hangja az elenyésző
az eddig nálam járt összes silent wings3 ventinek pl "cincog" a motorja, sok minden csak nem halk...az olcsó pure wingsek motorja meg néma - más a csapágyazás -
500-600rpm felett meg minden 120/25-ös ventinek van hangja, max annyi a kérdés mekkora légszállítás társul mellé, amiben lehet jobb egy sw3 pl
most is kaze flex van nálam egy bq hűtőn ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
törölt tag
Jó ez a Mugen 5? Azt látom, hogy a rev B-t ajánlgatják.
Ez a jobb teljesítményű, vagy a Noctua U12S? -
Chaser
legenda
válasz #55525888 #12 üzenetére
azért rev b, mert az már kompatibilis a legújabb socketekkel - lga 1700-ig biztosan -
sok teszt van róla
ami ennél is jobb a ninja 5, mára a kettő ára szinte összeér, nem igazán érdemes a mugent venni ha elfér a ninja is - most a linkelt helyen kuponnal -2e még lejön az árból -
az ventik és lefogató nékül olyan nehéz mint ez mindennel ( :
böhöm nagy dög és nagyon jól hűt, ráadásul nagyon halkan - gyárilag max 800rpm-es kaze flex ventiből adnak hozzá két darabot -szerk:
nem sokkal marad el a drp4-től és d15-től..jah de, árban sokkal elmarad tőlük ( : de sok jóval drágább vizet is megszorongat olcsóbban és halkabban[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kromatika
veterán
Ami jó az jó.Imádom a márkát,már kb 8 eéve a kaszás hűtőm van.
-
törölt tag
Ez egy olyan hűtő, aminek szándékosan ritkásan, nagy térközökkel vannak a lamellái elhelyezve, kompromisszumként csak 40 db fért el. Mindezt azért, hogy alacsony nyomással (kis fordulattal) átszellőztethető legyen a bordázat.
Attól, hogy ez a változatlan konstrukció, kapott egy a korábbinál nagyobb statikus nyomású ventilátort, én nem várnám el, hogy ettől drasztikusan meg tudna táltosodni a hűtő teljesítménye.
Ha jól emlékezem mérték másik (Drága) ventilátorral a rev.B-t és minden esetben romlott a zaj/hűtőteljesítmény aránya a ventilátor cserével.Nem vagyok részrehajlással vádolható, mert nem ragaszkodok egyik ventilátorhoz sem, "passzívan" használom.
[ Szerkesztve ]
-
icp1970
senior tag
Szép vas. Kimondottan tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest