Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
Mi az, ami nem folyamatos működésre tervezett?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
törölt tag
A tartósság már azzal növelhetö lenne, ha a tengelyt mindkét végén megámasztanák.Egy mágneses csapágyban mi tud elromlani?
Mennyi a tervezési minimális élettartam?
[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
veterán
Én láttam elég sok "folyamatosan" használt gépet , használták vagy 10 évet. Meghalni leginkább a chipseten lévő ventillátort láttam még csak.
Ezzel a hűtővel is az a baj, hogy a hűtő lamellái nagyon sűrűek és tele mennek porral egy két év alatt teljesen eltömik a hűtőt és nem áramlik át a levegő közötte.Ha annyira a folyamatosság lenne a lényeg ezt is észrevehették volna ,mert egy hűtő kitakarítás is pont ugyanakkora munka és idő mint rápattintani egy esetlegesen meghibásodott ventit.
A 6 év gari viszont dicséretes![ Szerkesztve ]
-
félisten
Az Artic Cooling a CO szériáinál tartósabb ventiket használ. Ezt leszámítva ez is csak egy marketing BS...
@Silentfrog: Az AC a nem CO CPU hűtőinél is 6 év (korlátozott) garit ad. Amin röhögtem, hogy még a passzív CPU hűtőkre is...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
-=MrLF=-
senior tag
Egyik új hűtőnél sem látom AM4 támogatást. Elvileg március-április és itt az AM4 ami változtat az eddigi AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1/FM2/FM2+ lefogatáson.
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
jerry311
nagyúr
Dupla golyóscsapágy?
Nem tudom, sírjak vagy nevessek. -
LamerGyuri
senior tag
"...réztalpból kiinduló..."
Alumínium a talpa, amibe belesajtolták a 3, a processzorral közvetlenül érintkező hőcsöveket.
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
ViZion
félisten
Hamarosan piacon lesz az NO (Night operation) széria, fluoreszkáló eloxálással, amit éjjeli üzemre terveztek. További fejlesztések vannak még az asztalon, mint például a kisméretű LO (light operation) modellek, amik az alacsony igénybevételre vannak tervezve. A sarkkörön túli felhasználóknak jön az RO (reverse operation) széria, ami a hideg éghajlaton fűti a procikat majd.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
törölt tag
6 év gari, mx 4 paszta (ok, olcsóság, de legalább nem kell külön rendelni).
Teljesen rendben van ez. -
alfamate89
tag
Olcsóbb lenne a pontosabb kiegyensúlyozás. Arctic F12 Rev2.0 ventijeim rezonálnak mint az állat.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz alfamate89 #13 üzenetére
Az F12 egy olcsó házventi, nem egy kategória ennek a ventillátorával.
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
félisten
válasz LamerGyuri #14 üzenetére
Az AC az F12-est rakja a nagyobb sima CPU hűtőire, a CO hűtőkre az F12 PWM CO ventit rakja.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
cashzoli
aktív tag
válasz Silentfrog #3 üzenetére
Megfogtad a lényeget, viszont nem nagyon tudok elképzelni más megoldást, hogy megnöveljék a felületet, hiszen valahogy le is kell adni azt a hőt.
+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?
-
BBorg
tag
Festhettek volna rá terepmintát is, hogy hadi felhasználásra szánják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- C# programozás
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG V30 - vezércsel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest