Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
A Zalmannál valaki komolyan ízlésficamos..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Fred23
nagyúr
Végre egy ház, ami nem tetszik! Mostanában csupa olyan volt a hírekben, ami vagy kicsit, vagy nagyon, de bejött.
-
aelod
veterán
Pofám leszakad, ebben mi 30ezer?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
hemaka
nagyúr
pfej, de ronda.
-
gianni85
veterán
ezen a házon az üveg se segít...sőt
-
törölt tag
Egy pici csúnyán férceltek össze a jó ötleteket.
-
GamerLaci123
tag
Szerintem ennél különb házat vettem feleennyiért a DeepCool-tól. Nem valami meggyőző
"It means nothing to me, to mean anything to you"
-
Ispy
veterán
Most már akkor minden ház ilyen átlátszó oldallappal fog megjelenni? Azt hiszem megtalálták maguknak az új szentgrált a házgyártók.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
gabber01
addikt
Qrva szar kép. Egyébként a sima Neo kifejezetten szép és igényes.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
-Ben-
veterán
Hát.. ennyiért nem lesz szépségdíjas nálam se.
-
ledgeri
nagyúr
Látom szépen lett alkalmazva az "industy-standard" mm a radiátoroknál... Egyből meg is találtam amit keresek..
Oopszi, nem válasznak szántam
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
balint355
aktív tag
Azért nem annyira csúnya, mint ahogy a kép mutatja, csak sikerült a létező legrosszabb beállítást kiválasztani Fehér háttér előtt lefényképezni a fehér színű házat, nyitott előlappal csak hogy csúnyább legyen...
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
geotigris9
tag
Itt már kicsit jobban néz ki.
((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))
-
wolfman
veterán
Amennyire nyeregben volt a Zalman a kétezres évek elején, a végére annyira elvesztek és csak kapkodnak valamit letenni az asztalra, de nem megy nekik.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
szabesz0524
csendes tag
Mit gondoltok a sima z9 neora ilyen oldallapot fellehet majd tenni? Vagy máshogy lesz a felfogadtása?
Jogi megfogalmazás: Az oldalon megjelent képek, videók, írások a véletlen művei! Ha bármely egyezés lenne élő, halott, vagy élőhalott emberekkel akkor az kizárt dolog mert nem tudom!
-
Fippo
csendes tag
Ha még valami szépet adnának ennyi pénzért
OK! De hol marad az FPS!?
-
Radványi
aktív tag
Milyen házak vannak mostanában, komolyan inkább legobol épitek valamit az legalabb olyan lesz amit én szeretek.
-
Piftuka
veterán
Nem mondom azt, hogy kifejezetten az én ízlésemnek való számítógép ház, de meg kell hagyni, hogy klasszisokkal stílusosabb, mint a manapság jellemző "gamer" házak.
A Zalman honlapján látható képek alapján egészen pofás szerkezet.
Zajcsillapítás, szeparált tápegység, komplett átlátszó oldalfal, szál csiszolt előlap... A Zalman-t ismerve a minőséggel sem lehet sok probléma, ez indokolhatja a viszonylag magas árat.
Egyébként tény, hogy a Zalman neve nem cseng olyan jól, mint a '90-es évek vége felé, de ez nem azért van, mert vacak dolgokkal állnak elő, hanem mert közben a főbb termékeik piacán megjelent kb. 5 tucat másik gyártó.
Az viszont vitathatatlan, hogy a Zalman termékeinek legalább van egy saját stílusok. A dizájnereik soha nem törekedtek arra, hogy másoljanak; mindig valami egyedit igyekeztek alkotni. És ez általában sikerült is.
Szerintem ezt értékelni kell.
"Aquila non captat muscas."
-
carl18
addikt
Nem mondom hogy rossz! De ami nekem van jobban tetszik! Cooler master 912 plus!
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
senior tag
Van valami ötletetek arra, hogy miképpen lehet le/fel kapcsolni a LED világítást? Valami program?
-
volgabi
csendes tag
Jelenleg nekem ilyen gépházam van feketében. Jó tágas így könnyen el lehet benne férni.
Nem mellesleg van benne anyag.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Renault, Dacia topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Villanyszerelés
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S