Új hozzászólás Aktív témák
-
noPublicFG
senior tag
Fontos, hogy a gumik jól fussanak a Windowson.
A viccet félretéve ez egy dicséretes dolog, csak sajnos a kormánynak kevés köze volt hozzá.
[ Szerkesztve ]
plus ça change, plus c'est la même chose
-
bambano
titán
ez az a cég, amelyikben nem tudnak negyvenig se számolni?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
icon
senior tag
Ez engem is érdekelne, mivel ennek a cégnek az SMT-területein húztam le 12 évet - meg egy ötöst más területeken. Örülök, hogy mintagyár lett belőlük, meg érik egy pár éve szoftverfejlesztő központ beindítása is.
Sokkal több a portfóliójuk, mint a köztudatban lévő abroncsok...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
bambano
titán
tegnap olvastam egy cikket, hogy a continental nem hozzánk hozott egy gyártásbővítési projektet, hanem kivitte Belgiumba. az indok az volt, hogy a magyar munkaerőhiány miatt nem látta biztosítottnak a gyártást.
ez azért orbitális ökörség, mert a cikk szerint nálunk 8.3 euró az óránkénti teljes munkaerő költség, belgiumban meg 39.2 euró. tehát ha annyit csináltak volna, hogy megemelik a magyar munkabért is, mondjuk úgy, hogy a teljes munkabér költség 20 euró legyen, akkor itthon dupla bért tudtak volna fizetni, viszont még mindig felét a belgának.
de nem, kivitték belgiumba. szerintem nem tudnak számolni.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Új hozzászólás Aktív témák
it A munka középpontjában a tervek szerint az önvezető rendszerek fejlesztése áll majd.
- Microsoft Excel topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Invitel (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8650U I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-G5 I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest