Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem írtam ilyet. Ez a tévképzet Te agyadban született meg.
Inkább Gondolkodj el rajta, hogy mekkora lehet a max. kilengése egy magas sugárzónak, kb.: akkor kitérésről lehet itt szó.
Amúgy a rezgés, legyen az bármilyen kicsi intenzitású és bármilyen frekvenciájú, nem tesz jót a csatlakozóknak, ezért van az ilyennek kitett csatlakozóknak robusztus kialakítása, erős zár mechanizmusa.
A szalag kábelek és csatlakozóik, a legsérülékenyebbek, azok végképp nem alkalmasak semmilyen plusz mechanikai terhelés tartós elviselésére, legyen az akár milyen mértékű, irányú.De ha hozol bármilyen szakma érvet, amivel ezeket a dolgokat megcáfolod, állok elébe. Tisztázzuk inkább le az alapokat, még mielőtt azt gondolod, hogy ehhez IS értesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azért hagynám rá, ha lehet, mert partalan és teljesen logikátlan a dolog. Mert amit #14-ben írtál, annak ?hol? mond ellent, az amit én a #5-ben írtam. És így, ha ez (#14) volt a fejedben akkor, akkor miért kellet kirohanni #10-ben?
Szóval vagy én nem értem, vagy te nem érted, hogy mi történik itt?!.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor fordítok neked: "A" esetben a csatlakozót eszi, "B" esetben enné' a panelt, de mivel "B" esetben, nem működne a magas hang átvitel, ezért ez kizárható, csak az "A" eset valószínű.
Én nem állítottam olyat, hogy ettől tönkre megy a TV. Csak azt írtam le. hogy mire hat a rezgetés. Írhattam volna azt is, röviden-tömören #1-re válaszul, hogy nem hat a panelre. De voltam olyan naiv, hogy, azt is leírom miért.
Ezek szerint nem kellett volna a lineáris összefüggéseket leírni a logikához, mert ez a kettő együtt már kiveri a biztosítékot. Lásd.:#10Én levontam a tanulságot, nem szabad itt előhozakodni semmi szakmaival, mert egyeseket csak összezavar(-hat).
[ Szerkesztve ]
-
duke
aktív tag
Pedig egy melynyomo akar tobb centimetert is mozoghat. Raadasul ha tobb csatornat valositanak meg, akkor megtortenhet hogy ellentetesen mozognak. A panel egyik fele elorre leng 2 centit, a masik fele hatra 2 centit, es kesz kozepen eltorik a panel.
Szoval erdemes vigyazni mit hogyan hallgatnak rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest