Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nekem az elődje a 8806-os van maximálisan elégedett vagyok vele, és állítom hogy jobb a képe mint a nappaliban lévő Lg-jé.
duree54
-
rainman72
nagyúr
-
Martók
csendes újonc
Lehet nem itt kéne feltennem a kérdést.
Nekem 70pus7505/12 tévém van.Néha olyan szellemképesnek tűnik.
Olyan mintha lenne rajta egy blur efekt.Máskor meg tökéletes.Rossz a 4k amit letöltök vagy mi a baj? -
Tigerclaw
nagyúr
Szamomra a Philips mar a nem ismert minosegu TV-k koze kerult a TLC, Hisense, Sharp, stb. markak koze. Amit megvennek az a LG, Samsung es a, Sony es Panasonic, de ez utobbi ketto jellemzoen a magas felara miatt kiesik. Philips-et csak akkor vennek ha nem dragabb Ambilightal egyutt sem, mint az LG vagy a Samsung hasonlo kategorias megoldasa. Az okos TV rendszeret sem ismerem kozelebbrol, de par eve meg volt egy gyengebb es egy kicsivel jobb megoldasuk, ami eleve nem szimpatikus. Nem tartom jo megoldasnak a 3rd party okosTV rendszereket.
Legkozelebb szerintem meg tovabbra sem valtok OLED-re a magas ara miatt. Valami VA paneles direct LED vilagitasos TV kellene 65-75 inch kornyeken max. 2xx k huf aron.
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tin
veterán
A panel IPS vagy VA?
Én simán venném mondjuk 75-ösben, mert az Ambilightot semmi sem tudja pótolni, a Direct LED viszont jó alternatívája az OLED-nek. Android TV meg rendesen használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- 🖥️⛅
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest