Új hozzászólás Aktív témák
-
Dozbik
tag
Örülök a topiknak!
Az Airfryer app ihletésére elkészítettem a cukkini gratin receptet, szerintem jó lett!
[ Szerkesztve ]
-
Dozbik
tag
válasz peter9228 #46 üzenetére
Én igy alig két hét birtoklás után azt mondanám, hogy a Philipshez van app sok 200+ elég egyszerű recepttel, mindegyikhez elég minimális zsiradékot használni, én sajnos hajlamos vagyok sok zsiradékot (olivaolaj, vaj stb.) használni. Szóval kisebb, 1-2 fős adagot rövid idő alatt el tudsz késziteni, izre is teljesen rendben vannak szvsz. Sült krumplit csak néhány alkalommal csináltam sima légkeveréses sütőben, nekem az jobban kiszáritotta, mint ez. Mondanám még az energiatakarékosságot, de erről ellentmondásos infókat irnak online, egy forrás szerint több energiát fogyaszt a sütővel szemben az airfryer, sok másik szerint kevesebbet, ezért nem tudom, mi az igazság.
-
Dozbik
tag
Én 17 percre állitottam alapból 180 fokon, jó volt, átfőtt mindenhol, esetleg azt lehetne még megpróbálni, hogy az első 7-8 percre csak a cukkinit teszed be, hogy azt közvetlenül érje a hő minden irányból és csak utána teszed rá a feltétet, mert az picit megsült a végére, pedig a sajt lehetne nyúlós kicsit rajta meg a petrezsejmet sem kell megsütni szerintem. Lehet, elkészitem ma újra.
-
Dozbik
tag
válasz maltegra #124 üzenetére
Most ez kicsit off lesz meg nem akarok beleszólni abba, hogy ki mit eszik, de csak infónak egy agykutató pont azt magyarázta a könyvében (Genius Foods, Max Lugavere asszem a szerző neve), hogy a lazac az pont egy omega-3 zsírsavban nagyon gazdag húsú állat, és a modern táplálkozásban jellemzően nagyon kevés omega-3-at fogyaszt az átlagember, omega 6 a másik, abból viszont lényegesen többet szoktunk, átlagosan asszem 50:1 arányban omega 6 vs. 3, pedig 1:1 lenne az optimális, ezért szerintem a lazac zsírja az pont, hogy nagyon értékes sok más zsírral ellentétben, ezért szerintem azt kifejezetten javallott megenni.
-
Dozbik
tag
válasz GreenGoblin #386 üzenetére
Mondjuk rántott húst még nem próbáltam benne, csak Szilveszter estéjén betettem csirkemell csíkokat simán sóval és borssal, na, az borzalmas lett. Nekem eddig az volt a tapasztalatom, hogy a kicsit magasabb nedvességtartalmú zöldségek, nyilván a krumpli, cukkini, padlizsán stb. ezeket jól ekészíti az air fryer is, ha még picit csepegtetek rájuk olajat vagy krumplinál én a fűszersóba öntök kb. annyi olívaolajat, hogy jól kenhető legyen a krumpliszeleteken a fűszersó és az egész jól szokott úgy sikerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest