- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
jó cikk lett, viszont a helyedben a végére tennék egy összegző grafikont.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
vinibali
őstag
-
vinibali
őstag
igen igen, tervezem is, hogy csinálok egyet csak hirtelen nem találtam meg az office cdmet bárhogy egyre messzebb és messzebb esik a cikk a címlaptól, lehet inkább a következőmmel foglalkozok részletesebben
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
brown26
tag
Számomra nagyon hasznos olvasnivaló volt köszönöm!
-
bigga
aktív tag
Jó cikk, ezeknél a memóknál még megéri tökölni az időzítésekkel, de ahogy előttem írták, DDR2től felfelé túl sok változást nem lehet elérni.
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
siriq
őstag
Mai napig meg van a DFI 939-s lapom. Sokat szamit az idozes. Sajna a lapok tobbsege nem rendelkezik megfelelo beallitasi lehetosegekkel. Finom hangolas(a cikken kivuli) meg par %-t hoz a konyhara.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
I.P@trick
csendes tag
Jó írás, köszönjük szépen.
Majd ha lesz szabadidőm akkor énis próbálkozok ilyenekkelMegszólnak, ha részeg vagyok. De mit szólnak,ha szomjan halok?
-
dave666
aktív tag
A téma valós
DDR3 Kingstone 1600Mhz
Nemrég én is belefutottam sajnos egy ilyen esetbe 1600Mhz helyett 1066-ot látott
2 órán keresztül piszkáltam a bioszt és elfogadtaMilyen típusú lapban próbáltad
Dave666
-
Destructo
senior tag
Szép kis teszt gratula!
-
DJ WOKKY
addikt
Végigolvastam, de én is úgy vagyok vele, hogy nem tudom még mindig megcsinálni ezt
Még, jó hogy te ott vagy, amikor kell -
radi8tor
MODERÁTOR
Csak tudnám a Ghost miért került a képbe.
⭐ Stella
-
Attila_26
aktív tag
Érdekes cikk thx
-
molnar.zsolt
csendes tag
Sziasztok
Segítség kellene hogy egy Abit Ab9 Pro lappból megfelelő CPU-val mi hozható ki maximum.Most egy E2160 van benne és 9x300 at stabilan tudja,kérdésem tehát hogy ez a maximum vagy merjek e fentebb próbálkozni?Tisztelettel Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest