Új hozzászólás Aktív témák
-
tsii_H
tag
nem akarok veszmadar lenni, de a kutya nem fogja latogatni az oldalt....es persze adofizetoi penzbol megy gondolom....a 90% zsebbe...nice...
-
WonderCSabo
félisten
Nagyon jó ötlet! Az oldal nem rossz, de még sokat kell fejlődnie.
-
bambano
titán
válasz WonderCSabo #3 üzenetére
egy csomó oktatási anyagot megcsináltak mostanában hefop 3.3.1-ből. azokat mind lehetne feltolni oda.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
zazahoho
őstag
idő kell hozzá ,de van létjogosultsága szerintem
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Jaffafa
aktív tag
Egy iPad verzió jó lenne. Vagy legalább HTML5-ben tolhatnák.
"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö
-
KisDre
senior tag
Ha már úgy is magyar, és tudományos, lehetett volna magyar neve is. :S
KisDre.artstation.com
-
^Clown
addikt
Jó ötlet, máris találtam érdekes előadásokat.
-
julius666
addikt
Gigariszpekt, ezt így kell csinálni.
Klassz, átlátható, kényelmes felület, metaadatok, faszán chapterelt videók.
Mindezt az aktuálisan a célra legmegfelelőbb, platformfüggetlen módon (flash), jó minőségben.
Nem szaros WMP meg Quicktime lejátszós borzalom.Végre valami ahol úgy tűnik nem csak elnyelődött x millió forint, hanem kézzelfogható eredménye is van. Ilyenből kéne több.
-
julius666
addikt
Nini, mit találtam
[link][ Szerkesztve ]
-
attila9988
őstag
Nekem nagyon tetszik az ötlet, és első körben úgy tűnik hogy a megvalósítás is kellő odafigyeléssel történt. Én biztosan fogom látogatni, remélhetőleg gyarapodik is majd szépen az elérhető anyagok listája.
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
Rickazoid
addikt
Na, ez egész jól hangzik. Hasznos is, érdekes is, a kivitelezés is megfelelő, sőt a diákat tartalmazó videók osztott és méretezhető elrendezése igen jó ötlet.
(#6) Jaffafa: a HTML5 kellő mértékű elterjedése és ilyen jellegű felhasználása még sajnos várat magára, szerintem sem a valami jó a Flash, de kétségtelenül jobb, mint mondjuk a Silverlight. Egy pillanatra fel is voltam készülve rá, hogy itt is abba botlok és megint lesz egy oldal, amit látogatnék, de nem lehet.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjött a Logitech G PRO X Superlight 2 "ergonomikus" változata
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 1030 G4 i5-8365U 16GB RAM 512GB SSD világító MAGYAR bill érintő képernyő LTE modul
- AKCIÓS áron Dobozos ÚJ Asus Tuf FX506LHB /I5-10300H/16GB/512 GB SSD/GTX1650 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD MAGYAR BILL
- Playstation 4 Pro Spider-Man edition CUH-7116B
- KIHAGYHATATLAN áron Dobozos új Hp Pavilion Gaming! /Ryzen 5-5600H 8GB 256SSD GTX 1650 Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen