-
IT café
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
emilll
tag
válasz lócitrom #15648 üzenetére
Köszi, sajnos nekem se csinált semmit a kódra, de mindegy, tudok nélküle élni, úgyis Mi9se-re akarok váltani majd ha már normálisabb ára lesz.
Viszont ha már erre járok, egy kérdés: telepítenék két alkalmazást a Play storeból és azt írja nem kompatibilis velük a telefonom. Semmi extra, teljesen egyszerű alkalmazások, de csak Dániában van értelmük. Próbáltam azt, hogy átállítottam a régiót Dániára, de akkor sem. Vajon miért nem engedi? Létezik olyan, hogy csak helyi simkártyával használt telefonra települ fel egy alkalmazás?
[ Szerkesztve ]
-
-
trebrona
nagyúr
válasz Milestone2 #15652 üzenetére
De igen, régiót figyel (nem MIUI-n kézzel beállítottat). Gondolom VPN segítene.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
emilll
tag
válasz Milestone2 #15658 üzenetére
Köszönöm, közben megtaláltam, hogy az apkpure is biztonságos, letöltöttem amit kerestem és mindkettő működik.
Kicsit legalább aktívabb lett a fórum -
sz.j
nagyúr
Megjelent a MIUI v10.2.2.0 frissítés ..
Felrakta már valaki, és ha igen mi a tapasztalat vele?Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
nemethchek19
aktív tag
Frissült a ROM. MIUI Global 10.2 Stabil 10.2.2.0 (MALMIXM)
Azóta nem működik az "értesítésjelző fény". Valaki tapasztalta a hibát?
-
sz.j
nagyúr
válasz nemethchek19 #15663 üzenetére
Most kipróbáltam és nálam nincs probléma vele, legalábbis a nem fogadott hívást és az sms érkezését jelzi a led.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
laca1052
tag
válasz nemethchek19 #15663 üzenetére
Nálam tökéletesen működik minden. probléma nincs vele.
nálad a kóddal ( *#*#86583#*#*) előjön a volte kapcsoló?
olyan sokk mindent hallottam hogy csak akkor aktiválódik, ha simen az ügyfél szolgálaton bekapcsolják a szolgáltatást. Meg próbálom bekacsoltatni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Azt nem tudjátok, hogy a 3s-ben lévő usb panel azonos-e a 3pro-ban lévővel?
Enyém ugye halott 3s. Viszont fiam 4 éves 3pro-ja (nó béhúsz) döglődni látszik usb csati ponton. Ha egyezne, meg tudnám javítani a 3pro-t.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz Milestone2 #15667 üzenetére
Köszi!
Közben alin is megnéztem, ott is külön említik, nem kompatibilisként. Akkor ez a lehetőség ugrott. (lehet, hogy megét 5$-t...)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Anex66
csendes tag
Sziasztok! A telómon a legutóbbi stabil EU ROM van, és Magisk 19.3. Abban "elrejtettem" a banki alkalmazást (Raiffeisen Mobil), ennek ellenére az app közli induláskor, hogy rootolt a készülék, biztonságom érdekében nem használhatom. Az az érdekes, hogy néhány hete még működött úgy is, hogy a Magiskban nem volt rejtve, és azóta nem frissítettem az alkalmazást, ugyanaz a verzió fut most is, mint akkor, amikor még működött. Mit lehetne tenni, hogy az egyébként borzalmas alkalmazást használni tudjam?
-
Nashville
tag
Sziasztok!
A telómnak új gazdája lesz, és újrahúznám a rendszert neki. Nekem az Xposed miatt muszáj volt a xiaomi.eu_multi_HM3SHM3X_V9.5.4.0.MALCNFA_v9-6.0 -án maradnom, de az új tulaj csak telefonálásra fogja használni plusz egyéb alap dolgok.
A cél a stabilitás és a minél hosszabb üzemidő elérése lenne, ezért gondoltam hogy a xiaomi.eu_multi_HM3SHM3X_V10.1.1.0.MALCNFI_v10-6.0 - át tenném fel.
Kérdésem, hogy megéri-e a legújabb Miui 10- es Eu ROM- ot feltenni vagy maradjak a 9- es verziónál?
Köszi előre is. -
Nashville
tag
válasz Anex66 #15673 üzenetére
Köszi, tesztjelleggel feltettem a MIUI 10- et. Persze használat közben derül majd ki mennyire is válik majd be, de egy-két dolgot megnéztem rajta, időnként ujjlenyomattal feloldottam és 20- ból 20- szor villámgyorsan feloldott, töltés után is (a korábbi rendszernek töltőről lehúzva már kellett a kód az utóbbi időben, azt hittem halódik az ujjlenyomat olvasó). Már 24 órája be van kapcsolva és csak 5%- ot merült.
Minimalista applikáció használattal a pure MIUI- val szerintem el fog ez még menni egy ideig ezzel az akksival.
Szerettem ezt a telót, bár nem mindig volt kezes bárány... A "MIUI együttható" elfogadásával, kompromisszumokkal +Xposed- el jól elvoltunk 2,5 évig.
Köszönöm a segítségeket, amiket innen kaptam. Én is szívesen adtam át a tapasztalataimat privátban is.
További sikereket kívánok, sziasztok! -
emilll
tag
Kb. 2-3 frissítéssel ezelőtt óta (gyári ROM volt és van) a google keep megbolondul ha emlékeztet. Korábban ha eljött az emlékeztető ideje, akkor rezgett egyet és kész. Most meg elkezd rezegni, abbahagyja vagy nem. Aztán ha abbahagyja akkor lehet, hogy pár mp múlva újra rezeg, lehet, hogy folyamatosan rezeg. Ha le akarom lőni és ehhez bekapcsolom a képernyőt, akkor meg szintén megbelondul és rezeg-rezeg amíg nem törlöm az emlékeztetőt. Régebben nem volt vele semmi gond, gondoltam hátha valamelyik ROM vagy Google Keep frisstés majd megoldja ezt a problémát, de nem és marhára bosszantó amikor elkezd rezegni mint egy bolond amíg nem törlöm/okézom le az emlékeztetőt.
Másnál nincs ilyen? Ha van másnál ha nincs: mit a megoldás? -
joysefke
veterán
Sziasztok!
Win10-re a telefonhoz USB-drivert (illetve mindenféle drivert amire a telefonnal kapcsolatban szükség lehet) honnan tudom letölteni?
Szeretném ha a PC-re dugva látnám a fájlrendszerben (ez jelenleg nem adott) illetve Android appot debuggolnék fejlesztőkörnyezetben a telefonon...
Előre is köszi!
üdv
J. -
Milestone2
nagyúr
Nem feltétlen driver kell...
...kínai mi pc suite alkalmazast link telepíted a PC-re, az minden drivert felrak (telepítés után fastboot módban is rá kell dugni a telefont a PC-re, hogy a fastboot módot is telepítse) link...vagy a www.miui.hu oldalról link letölthető multitool is telepíti elméletben
...illetve maga a MiFlash alkalmazás is berakja a drivereket a windowson belül a C-n a telepítési könyvtárba...de igen nehéz rávenni a WinFost a manuális telepítésre. link
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Ismerős egy Redmi 3s-t használ.
A Messenger adatait kellene törölni (tehát nem a teljes messengert), de azt mondja nem találja a telepített appok között, ami persze butaság, mert akkor nem tudna írni!
Helyileg máshol vagyunk, ezért személyesen nem tudom neki megnézni.
Leírnátok hogy hol találja, pl Beállítások > alkalmazások > ...(^)(>.<)(^)
-
-
joysefke
veterán
válasz Milestone2 #15677 üzenetére
Köszi, telepítettem a 3.0 beta kínai MiPcSuite-ot, illetve hozzá egy angol fordítást!
...de igen nehéz rávenni a WinFost a manuális telepítésre.
Hát szvsz az Android meg a Miui max csak szeretne olyan jó és megbízható lenni, mint a "WinFos"
[ Szerkesztve ]
-
fa4hu
őstag
Pixel Experience után vissza akartam tenni a EU gyári stabil ROM-ot, de nem tudtam wipe-olni és telepíteni sem a RedWolf recovery-ben, mert ezt a hibaüzenetet kapom: failed to mount '/data' (No such process).
Nincs valakinek ötlete, hogyan tovább?
-
laca1052
tag
Sziasztok.Hogy tudom a készüléket törölni a MI fiókombol?
-
-
Nashville
tag
Valaki kérdezte korábban, hogy a bankolást hogyan lehetne megoldani root- olt készüléken, hogy ne lepleződjön le a készülék. Pár hónapja nálam is volt probléma a bankolásnál, de végül nem sikerült megoldanom, csak korábbi verziós appokkal működött az Erste és CIB, míg az app elavult sorra nem jutott és amiatt tiltották le.
Azóta már más a felállás készülékváltás miatt, így nem tudom kipróbálni, de hátha valakinek segítség lehet ez a leírás: [link] -
lócitrom
őstag
mivel egy marék rendszer van a telefonra, amikről nagy valószínűséggel nem tudok, így kérdeznék. tud valaki olyan Nougat alapú rendszert, ami azért tud mindent, amit a vas tud és takarékos? kimondottan Nougat build kellene.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
Milestone2
nagyúr
dotOS nem volt rossz...
linkAOSP Extended szintén jó és takarékos volt...csak már nem lelek N-verziót.
Én szeretem a MokeeOS-t, már reg nem fejlesztik a N-ágat, de még letölthető: link
AICP is jó volt, Bootlegger's is jó volt, de szerintem azok már O-n jelentek meg.
Heti fejlesztése frissítése van az EELO OS-nak, de az is Oreo...
Leginkább lelkipásztorunk Trebrona tudja szerintem mi mostanság a legjobban működő N...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
lócitrom
őstag
válasz Milestone2 #15694 üzenetére
kösz. ez kiindulásnak jó. kutakodtam közben, mert célszerszámot akarok csinálni hamar az egyik itthon lévő 3S-ből. Nougat alapú AOSP Extended (nem hivatalos, de úgy nézem nem sok gond van vele) sanszos nagyon. találtam még ViperOS-t és LOS/CM rendszert is. ViperOS tapasztalatod esetleg van?
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
Milestone2
nagyúr
Mi Max 1-esen teszteltem. Nem volt jobb az AEX-nél.
-
nagyúr
Sziasztok?
Feleségem telefonja tegnap óta nem veszi fel a töltést. Próbáltuk több töltővel, több kábellel. Mi lehet a baja? Érdemes javíttatni? Ha igen, akkor hol?
Köszönöm
Szerk.: illetve néha nagyon lassan tölt. Fél óra alatt kb. 3%.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest