Új hozzászólás Aktív témák
-
jaksajani
csendes tag
Köszönöm szépen a kedves szavakat, de tisztázzunk valamit: nem 2003-at írunk, ez már nem a wow időszak, amikor el lehet adni ezt a dumát, hogy azért szar a grafika mert... Ha végignézed a többi mmo-t (pl. Vanguard, Lord of the Rings, Age of Conan, vagy a most megjelenő AION) láthatod, hogy sikeres és jól kinéző játékok is léteznek, amelyek ma már bőven átlagos vagy réginek mondható gépen mennek, és mégis sokkal szebbek, stílusosabban néznek ki mint ez.
Eszméletlenül szeretem a BioWare játékokat, nem hiszem hogy tudnék mondani olyan játékot tőlük, amit ne játszottam volna végig, de az utolsó pár játékukhoz viszonyítva, EZ rendkívül gyenge. És emiatt nem igazán tetszik, hogy a BW felsorakozott a: "gyártsunk egy kaptafára menő rókabőr mmo-t, valami hangzatos névvel, és kaszáljunk" fejlesztők közé.
A Final Fantasy-ra vonatkozó megjegyzésedet, pedig tartsd meg magadnak, ha nem ismered a sorozatot, senem érted az mmorpg-re vonatkozó utalásomat, akkor erről ennyit.
Szerk:
Vistaboy: bár a fentiekkel megválaszoltam, de hogy konkrétan a Te hozzászólásodra válaszoljak: mindkét KOTOR-t többször is végigjátszottam. Sőt talán pont egy éve, hogy a második részt utoljára elővettem, és szerintem, a grafika hozza ezt a szintet, pedig mikori az a játék (főleg, hogy az első rész motorját használja). Arról nem is beszélve, hogy az ott látható karakteranimációk mérföldekkel verik a TOR-ból kiadott videókon láthatókat. Lehet, hogy a hangulat rendben lesz, sőt talán a BioWare elég nagy biztosíték erre, de én úgy gondolom, hogy a fontos körítéseket elhanyagolják.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...