Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ütős darab lett!
⭐ Stella
-
PR0JECTNR56
addikt
Ez az összeállítás már több mint korrekt.
-
FRENK1988
veterán
10 év múlva megveszem bagóér'
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
toronyhaz
aktív tag
Melyik játék is hajtja ki?
-
cannibal
senior tag
Az van ráírva kínaiul, hogy húsleves? A borzasztóan ronda házat leszámítva pöpec.
-
őstag
Bejövős darab,ezzel aztán lehet villogni haverok előtt.
-
Petyyyyy
addikt
Pöpec masina.
(#3) FRENK1988 - Óriási.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
szab.tam
nagyúr
" karbonmintás takaróelemekkel igyekezett egyedivé tenni."
karbon mintás. egyedi...
"egy 1080-as Phobya radiátor végzi a feladat oroszlánrészét, előbbi a ház elejében magasodik, utóbbi a ház másik oldallapján kapaszkodik. Az 1080-as hőcserélő sajnos nem látszik a képeken"
és mé' nem látszik?
"A bestia például 13292 pontot produkált 3DMARK 11-ben, amely a teljesítés pillanatában a világranglista 6. helyéhez volt elegendő"
abszolútban? tehát a folyékony nitrósok között is nézve? (mert akkor nem gyenge...)
ilyen konfigleírásoknál alap szokott lenni, hogy megadják a proci(k) stabil, állandó használatra szánt oc frekijét, és/vagy esetleg a tesztben lefutott csúcsot is...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
mghltm
addikt
socket 1366, so we meet again
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Angel1981
veterán
Egyszerűen csak:
-
sampe
aktív tag
Az első mondat után (francia) nem is olvastam tovább a cikket, a képeket végignéztem, szerintem nem nagy szám, de ez csak az én szubjektív véleményem.
[ Szerkesztve ]
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
zazahoho
őstag
Csak abba tudok belekötni, hogy az ssd sata kábele fehér csatlakozóval van szerelve
Egyébként letöltő gépnek elmenne itthon .Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
szab.tam
nagyúr
újabb "nem értem"-ek:
ha a ház elejében van a 480-as radi, akkor az hogyan szellőzik rendesen, ha bent vannak az 5.25" panelelek. ok, hogy rácsos, de akkor is megfogja. oda kelet volna egy ritkább, egyedi rács.
inkább felülre (is) rakott volna egy 3-asat....mindig bírtam az olyanokat, akik milkós gépet építenek, és közben pereg a festék a falról. (hacsak nem vitte direkt a műhelybe a fényképezéshez...)
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
IreN!CuS
őstag
Nem rossz gépecske
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
atti_2010
nagyúr
Az van ráírva kínaiul, hogy húsleves?
Retekegér
Nem kínai, japán és valami olyasmit jelent, hogy erős szörnyeteg (angolul innen jöhet a beast).
Tanulságos, nehogy azt próbáld mondani egy Kínai harcosnak japánul hogy erős szörnyeteg mert nagyon megjárhatod.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
eldiablo
addikt
Az SSD-k elhelyezése szerintem nem az igazi.
-
tornas
őstag
Komoly jószág lett...
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
Pont tegnap láttam a techpowerup.com-on,szerintem nagyon jó lett.
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
.:Koska:.
csendes tag
Egy igazi bestia a gép
-
Franklin
addikt
Hol vannak a memóriák?
szerk: ja már látom, a cpu foglalatok alatt és fölött.
[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
Így lehet egy bika gépet amatőr módon összerakni, 4 ilyen radeon meg carbon fólja nem semmi nem kell egyedinek lennie, de az igényesség és a "van zsé mindent lehet" között most jöttem rá,. hogy mi is a különbség...
"de a brutális konfiguráció és az igényes összeállítás mégis figyelemreméltó"...de most komolyan ki írta ezt a cikket?? Hol itt az igény? Há" itt a fórumosok 100x szebb gépeket produkálnak ennél...
[ Szerkesztve ]
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
-
szab.tam
nagyúr
ebben ugyan nem 2db. 5620 van, hanem 2 db. 5680. de 4.5 ghz-re vannak húzva. (az 5620-nak még nem szabad a szorzója?)
szerintem ha már ilyen 2 procis gépet épít az ember, ez már alap, (mégha drágább is), hogy olyan procikat tegyen bele, ami legalább ennyire felrántható...a feljebb linkelt gép ugyan régebbi, (4*gtx480), de lényegesen átgondoltabb, szebb, stb...
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
Ehh, hát a házat elnézve... pénz van, szépérzék már kevésbé.
-
DeathAdder
veterán
Nemrossz
Lehet szubjektív, de ez a ház nagyon gagyi , főleg a hardverekhez képest és a karbonozás is elég sufni lett
Amúgy kéne, perszehogy kéne, de kihasználni megmondom őszintén k*vára nem tudnám mire -
endruboy1
senior tag
Nemtom mi ez a szépérzék mánia, de ha nekem sok pénzem lenne PC-re (értsd nagyon sok) akkor sem költenék egy fillért sem a külcsínre, inkább legyen csak bivaly erős a többi teljesen hidegen hagy. Legyen egy jó hűtés rajta azt csókolom. Engem az érdekel hogy amikor használom az milyen élményt nyújt vagyis hogy mennyire gyors a masina. Ellentétben ahogy elnézem itt sokakkal én a monitort szoktam nézni használat közben de úgy látom ezzel kisebbségben vagyok itt .
-
mghltm
addikt
3 dolgot valtoztatnek rajta:
1) procibol inkabb 2 db X5690
2) memoriat boviteni 48gb-ra ( ramdisk )
3) 4gb-os gtx680 physx szamitasokra
esszeru indoklasom: miert ne?!
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
atti_2010
nagyúr
Építő jellegű hozzászólás, legalább olyan színvonalú mint a szóban forgó házikó csak vagy 30 x megfelezve.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
bteebi
veterán
Igényes, szép munka, és brutális teljesítmény. De hogy mennyire értelmetlen és felesleges...
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Szépérzék nincs, de lóvé az van dögivel - bírom az ilyeneket. A franciáknál mintha nagyobb lenne az átlagbér, mindemellett a táp és SSD szponzori felajánlás volt.
De tessék jobbat csinálni és megmutatni.
<< Heimdal >>
-
atti_2010
nagyúr
válasz Retekegér #40 üzenetére
Ja hát igen így a "túlsó partról" könnyű kiabálni, mindenki jobban tudja ennyi szakértő nincs az egész kontinensen amennyi itt egy óra alatt keletkezett.
-
Pug
veterán
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Brutális
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
alienpapa
senior tag
Kedves Jézuska....
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
nagyúr
Nekem nemtetszik.
-
king.mp
aktív tag
Ütős cucc, nem sértődnék meg, ha nekem akarnák adni.
-
atti_2010
nagyúr
válasz alienpapa #45 üzenetére
Kedves alienpapa!
Tudod-e mit mondott a skót bakter mikor levágta a 2 lábát a vonat?
Szeretettel a Jezuska.
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
Ez már döfi, minden elismerésem.
H2O über alles!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest