Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
IMAP -ot akarok. A többi vacak csak idegesíteni fog, ha böngészőn keresztül jelentkezek be.
Azért látni hogy itt is az a tendencia hogy minél tovább odakössék az oldalhoz a felhasználót. Ez pedig nagy kár, mert elég sokan vannak, akiknek a jól bejáratott helyi email kliensek többet érnek, mint a webes felület. Pl én az egyik legjobbnak tartom a yahoo megoldásait, az ok amiért mégsem használom az az, hogy még a pop3 -ért is fizetni kellene. A google lenne a tökély, ha nem kellene elfogadni egy olyan licenc szerződést, amiben le van írva, hogy a leveleimmel azt tesznek amit akarnak. De ott legalább van imap. . A hotmail se rossz, és a lajt.hu se.
Talán keresek egy normális fizetős megoldást, vagy saját serverre helyezem a levelezésemet. Akkor talán nem lesz több gondom ezzel a dologgal..„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
Penge_4
veterán
"A felhasználónak lehetősége lesz a nagy méretű csatolt állományokat, például fotókat, feltölteni a tárhelyre ahelyett, hogy azokat minden címzettnek elküldené."
Ezt már a ratyi freemail is tudja óriásfájl néven évek óta.
"A fotók egy Silverlight-alkalmazással slide show-ként is végigpörgethetők."
A JavaScriptes lightbox valószínűleg túl erőforráskímélő lett volna...
"Ilyen a sweep (söprés) opció, amely megadja a lehetőséget az adott feladótól származó levelek egységként való kezelésére (spamek esetében: kidobására)"
Mert a spamek már csak olyanok, hogy egy mailcímről jönnek. Még véletlenül sem lsfklsjaioej@fjkdklfjdkl.ru címekről és hasonlókról...
"lehetőséget ad a levelek párbeszédszerű rendezésére"
Ez hasznos, már ideje volt.
"a böngészőbe integrálja a Messengert"
Ha le lehet tiltani, akkor ez is hasznos.
"A Hotmail egyelőre nem fogja támogatni az idegen dokumentumformátumok, például a PDF közvetlen megnyitását"
Ez szimpatikus lépés, legalább háttérbe szorítja az Adobe egy újabb formátumát, akaratlanul is teret adva a HTML5 alternatívának.
"további korlátozás, hogy a 25 GB tárhelyet kínáló SkyDrive-ról 30 nap után törlik a tartalmakat."
Hogy ezen már miért nem lepődöm meg... Akkor tényleg sok értelme van. Legalább 30 nap inaktivitás, vagy mindenképpen 30 nap?
Free IMAP? Még mindig nincs...
Free átirányítás nem hotmail-es címekre? Még mindig nincs...
HTML5-ös, ActiveX nélküli drag and drop a Skydrive-on? Még mindig nincs...Ha így halad, pár év múlva felnő tudásban a Gmail-hez.
attila9988: Ha fizetős kell, akkor javaslom a FastMail-t. Minőségi és megbízható szolgáltatás, csak fizetős.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Legalább hátha többen megismernék a 25GB-os Skydrive-ot és használnák is. Méltatlanul kevés marketingje volt
Pedig nagyon bejön nekem az, hogy mennyire testreszabhatom, hogy mit ki lássoniPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
sgergely
csendes tag
arrol mar akkor ne is merjen almodni akarki is hogy egy bongeszos alkalmazas platformfuggetlen legyen ugye? ez a silverlight epicfail.
-
moonman
titán
ja épp eszembe jutott, hogy végre reklámozzák azt a nyomoronc SkyDrive-ot is, ma már élni sem tudnék nélküle, de alig tudja valaki, hogy van neki is olyanja.
tetszik az új Hotmail, az itt olvasható fikázásokkal ellentétben csomó újdonság van benne, amiről a többiek egyelőre nem is hallottak és a Microsoft új reklámdizájnjai is tetszenek, egyszerűek, érthetőek, szemléletesek.
amúgy kövezzetek meg, de nekem ez a szürke-narancs kocka felület is bejönne, nyilván nem így fog kinézni, a Messenger-t is hasonló rajzokkal illusztrálták, csak ott kék volt, de a Metro UI óta kezdem megkedvelni ezeket a minimalista, szinte rajzolt interfészeket.
-
moonman
titán
"Ezt már a ratyi freemail is tudja óriásfájl néven évek óta."
SkyDrive. sok éve létezik, csak alig tudja valaki, hogy neki is van."A JavaScriptes lightbox valószínűleg túl erőforráskímélő lett volna..."
Silverlight azért kicsit powerfulabb, mint egy JS, ráadásul igen, lehet, hogy még gyorsabb is."Mert a spamek már csak olyanok, hogy egy mailcímről jönnek. Még véletlenül sem lsfklsjaioej@fjkdklfjdkl.ru címekről és hasonlókról..."
spamszűrő ősidők óta van benne, ráadásul elég hatékony, ez kicsit félre lett értelmezve, a sweep nem spampucolásra való."lehetőséget ad a levelek párbeszédszerű rendezésére"
Ez hasznos, már ideje volt."
már Outlook 2010-ben sem használom, engem idegesít."a böngészőbe integrálja a Messengert"
Ha le lehet tiltani, akkor ez is hasznos."
nem kell letiltani, nem jelentkezel be. amúgy ott van kb. fél éve, nem újdonság. (jobbra felül keresd.)"Ez szimpatikus lépés, legalább háttérbe szorítja az Adobe egy újabb formátumát, akaratlanul is teret adva a HTML5 alternatívának."
igen, mert a html5 főként a PDF kiváltására jött létre."a 25 GB tárhelyet kínáló SkyDrive-ról 30 nap után törlik a tartalmakat."
ez mondjuk nem tudom, hogy a Register agymenése volt-e vagy kié, mindenesetre van olyan fájlom a SkyDrive-on, ami indulás óta (2008) fent figyel."Free IMAP? Még mindig nincs..."
van free http sync, ami nemsokára Exchange ActiveSync protokollal okosodik."Free átirányítás nem hotmail-es címekre? Még mindig nincs..."
valamivel el kell adni a fizetős verziót is."HTML5-ös, ActiveX nélküli drag and drop a Skydrive-on? Még mindig nincs..."
haggyadmá azt a szerencsétlen html5-öt, kávéfőzésre nem akarod esetleg használni? -
pzstm
titán
"Free IMAP? Még mindig nincs..."
van free http sync, ami nemsokára Exchange ActiveSync protokollal okosodik.Amúgy nem használok hotmail fiókot, (mivel LiveID-m egy freemail-es címhez van csatolva ősidők óta; van egy hotmail-es címem is csak adat van rajta....)de az Outlook Connector nem valami iMAP-hoz hasonló dologgal ruházza fel a hotmail-t tulajdonképpen?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
moonman
titán
egyébként sokat emelne a lap színvonalán (legalábbis az én szememben), ha az ilyen hírek forrásai nem a The Register féle szennylapok lennének, hanem mondjuk a Windows Live team saját blogja.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
furcsa, nekem a Firefoxomban is van Silverlight, sőt még Linuxon is
moonman: és is csak azóta tudom, hogy van, amióta egyszer megemlítetted valahol, de azóta használom is rendszeresen. csak az zavar, hogy csak IE-ben lehet drag&drop feltölteni (bár nem nagy érvágás ilyenkor indítani egy IE-t)
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Penge_4
veterán
"Silverlight azért kicsit powerfulabb, mint egy JS"
Maximum IE8-ban, de a többi böngészőben általában gyorsabb, erőforráskímélőbb és teljesen platformfüggetlen.
"igen, mert a html5 főként a PDF kiváltására jött létre."
Mindenre. [link] Még az MSO-t is meg fogja szorongatni. A web jövője csak erre az alapra épülhet, különben újabb multik által uralt korszak következik.
"mindenesetre van olyan fájlom a SkyDrive-on, ami indulás óta (2008) fent figyel."
Mert te MVP voltál.
"nemsokára Exchange ActiveSync protokollal okosodik."
Azt támogatni fogja az Outlook-on és a Live Mailen kívül bármi is?
"valamivel el kell adni a fizetős verziót is."
Akkor adjon hozzá napi adatmentést, vagy terabájtos tárhelyet, vagy akármi mást, de az IMAP-nak ma már illene alapnak lennie.
"kávéfőzésre nem akarod esetleg használni?"
Nem, de drag and dropra igen. Ja, hogy a HTML5-öt nem támogatja az IE8? Az ActiveX-et meg a többi böngésző.
(#8) pzstm: Mi az az iMAP? Az Apple új térkép szolgáltatása?
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
nesze bakker, én nem vagyok MVP, itt a SkyDriveom, bőven találsz benne 1 hónapnál régebbi anyagot
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
floatr
veterán
Ha most azt mondom, hogy gmail/chrome plugin nélkül kezeli a DnD csatolt fájlokat, akkor az flém? Amúgy a moonlight-tól ne várj túl sokat. A Miguel gyerek nagyon beleéli magát a dologba, de le vannak maradva
(#14) bobsys az SL platformfüggetlensége maximum kirakatba való cimke
[ Szerkesztve ]
-
attila9988
őstag
az a http sync, ami egyébként igen, teljesen IMAP-ként működik, ugyanúgy, mint a Windows Live Mail program.
Nekem ezzel pont az a bajom, hogy hozzá láncol az ms -hez. MUSZÁLY hogy windows -t használjak, ha kell a szolgáltatás, és MUSZÁLY telepítenem a silverlight -ot is, amit egyáltalán nem akarok. Miért nem lehet az 1000 éve szabvány imap -ot használni? Miért kell kikényszeríteni a silverlight használatát?
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
moonman
titán
-
moonman
titán
válasz attila9988 #17 üzenetére
jáj, muszáj még nagybetűvel is írni?
amúgy csak szólok, hogy a Gmail is Exchange ActiveSync-et használ a telefonos szinkronizációhoz, mert licencelhető technológiáról van szó, egyláltalán nem köt semmihez.
[ Szerkesztve ]
-
oO7
őstag
válasz attila9988 #17 üzenetére
nem kell silverlight -ot telepítened... jelenleg is van JS-es képlapozgató is ha jól emlékszem.
amúgy egy apróság és talán kicsit off talán nem...
a skydrive mostmár majd videómegosztós hely is lesz... ott helyben (gondolom silverlight-al) le lehet majd jáccani a videókat -
x007
tag
-
Lenry
félisten
huhúúúú. köszi
és még ha total commanderben is működnemod: oda is megoldottam, teljes a boldogságom
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
komolyan nem hallottál még erről?
Szólni kéne Windows Live Division-nek, hogy nem-e kell nekik 1-2 jó marketinges
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
attila9988
őstag
Pedig a microsoft -nak régebben nem volt ennyire béna a marketing részlege. Kissé elpuhultak a srácok a 90+% részesedés miatt asztali fronton, és azt hiszik már nem is kell reklámozni. Kéne leckéket venni steve jobs -tól, Esetleg megkérni a nagy Bill -t hogy verjen le két fülest a kopasz majomnak aki most a vezetői székben pöffeszkedik..
(Észrevettétek hogy Ballmer óta sokkal többet bénázik az MS?)
[ Szerkesztve ]
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
Piton
tag
""a 25 GB tárhelyet kínáló SkyDrive-ról 30 nap után törlik a tartalmakat."
ez mondjuk nem tudom, hogy a Register agymenése volt-e vagy kié, mindenesetre van olyan fájlom a SkyDrive-on, ami indulás óta (2008) fent figyel."Erre nem tudnal valahol rakerdezni vmi belso vonalon? Mert ez szamomra kb total kinyirna a SkyDrive lenyeget.
Van nekem is olyan cuccom, ami indulas ota fenn figyel es kisse fajna, ha ezutan 30 napos limittel lenne az egesz...Kódból vagyunk...
-
oO7
őstag
válasz attila9988 #31 üzenetére
én szerintem "Ballmer óta" legalábbis az utóbbi kb 5 évben folyamatosan szárnyall az MS és hozza az ütősebbnél-ütősebb cuccokat gyakorlatilag minden szegmensben
-
pzstm
titán
Észrevettétek hogy Ballmer óta sokkal többet bénázik az MS?
Azt ugye tudod, hogy ez nem kis butaság....
Meg Ballmer csak egy ember...De ott van még olyan nagy alak is mint pl. Steven SinofskyiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
attila9988
őstag
A vista bénáskodás volt... lehet szépíteni a dolgokat, de tény hogy messze nem a legfényesebb eredmény a cég történetében...
Az ie részesedése zuhan....
A live cuccok akár jók, akár rosszak, ismeretlenek, és rejtve maradnak, az emberek nagy többsége számára még az sem egyértelmű, hogy az msn messenger -nek van utódja...
Az xp -t bárhogy akarták, sehogy nem bírták kivonni a forgalomból, és a netbook világba nem is volt megfelelő termékük, sőt még ma sincs. A win7 starter csak vicceskedés.
A windows mobile mint operációs rendszer majdhogynem halott.
A zune sosem terjedt el igazán, és már nem is fog. A zune 2 -nek sem biztos hogy van esélye.
A "fos" minőségű xbox körüli botrány sem tett jót a cég imázsának, ahogy az ooxml -es szenvedés sem.Most egyenlőre ennyi jut eszembe. (és nem a pénzügyi mutatókat számoltam, könnyű eladni a vistát OEM gépekre, és lobogtatni az eladási mutatókat, attól az még egy ócska, félkész rendszer marad. Rokefeller is eladta mindenkinek az olaját, ha egyszer nem volt más akitől lehetett volna venni igaz? )
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
szerintem kizárt...egy online tárhelynek, ami az egyik ( ha nem a legnagyobb) ingyenes a maga 25GB-jával, a cloud computing hajnalán egy ilyet meglépni öngyilkosság lenne
-
Apollyon
Korrektor
Mindig is a gmailt használtam...
Tudna valaki mondani valami szubjektív összehasonlítást? Mondjuk spamek tekintetében milyen? Mert a gmail átenged pár dolgot a thunderbirdbe aminek nem örülök.. SMTP-n keresztül tudom használni?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
attila9988
őstag
http://www.bing.com/search?q=hotmail+vs+gmail&go=&form=QBLH&filt=all
http://www.google.hu/search?client=opera&rls=hu&q=hotmail+vs+gmail&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
-
moonman
titán
Ballmer óta vannak rekordbevételeik. micsoda béna majom.
-
moonman
titán
válasz attila9988 #38 üzenetére
"A vista bénáskodás volt... lehet szépíteni a dolgokat, de tény hogy messze nem a legfényesebb eredmény a cég történetében..."
és még pont Gates utolsó cégnél töltött éveiben történt."Az ie részesedése zuhan...."
ami törvényszerű, nem függ a cégvezetéstől."A live cuccok akár jók, akár rosszak, ismeretlenek"
a Messenger a világ legnépszerűbb IM szolgáltatása, a Hotmail pedig a top3 levelezőszolgáltatás között van (nem tudom, pontosan hogy állnak, asszem második a Yahoo után)."az emberek nagy többsége számára még az sem egyértelmű, hogy az msn messenger -nek van utódja..."
gondolom egyértelmű, mert MSN Messenger-t már nem tudsz üzemeltetni."Az xp -t bárhogy akarták, sehogy nem bírták kivonni a forgalomból, és a netbook világba nem is volt megfelelő termékük, sőt még ma sincs."
a netbookok 90%-át Windows XP-vel adják el a mai napig. most kezdődnek a Win7 Starter-es eladások."A windows mobile mint operációs rendszer majdhogynem halott."
tovább fejlesztik a 6.5.3-as vonalat, közben pár hónap és jön a 7-es."A zune sosem terjedt el igazán, és már nem is fog."
az iPod után a második legnépszerűbb hordozható médialejátszó, az előfizetéses rendszere sokkal kedvezőbb bármelyik másiknál, a WP7-nek köszönhetően pedig minden Windows-os telefonban ott lesz."A zune 2 -nek sem biztos hogy van esélye."
már legalább a harmadik generációnál tartunk (HD), a Windows phone lesz a negyedik."A "fos" minőségű xbox körüli botrány sem tett jót a cég imázsának"
a fos Xbox 360-ból még legalább fél éven át többet fognak eladni, mint a PS3-ból, jelenleg a világ legelterjedtebb asztali konzolja, az Xbox Live a legtöbb előfizetővel rendelkező online játékos közösség. a hardveres problémák évek óta megoldottak, de a garancia kiterjesztés a mai napig érvényes rájuk.néha kicsit utánanézhetnél a tényeknek, mielőtt szakszerűen le akarsz fikázni valamit vagy valakit.
-
moonman
titán
ha a The Register "cikkére" gondolsz, akkor sehol máshol nem olvastam ezt a dolgot. gondolom, ha így lenne, akkor elég vastag betűvel szedték volna a Live blogon:
With Hotmail, we’ve combined the simplicity of sending photos through email with the power of Windows Live SkyDrive so that you can send up to 200 photos, each up to 50 MB in size, all in a single email. Your photos are effortlessly transformed into an online album and your recipients will get a gorgeous email that lets them see all the photos no matter what email service they're using.
Documents work just like photos. If you receive a document, you can now open it with the full power of the new Office Web Apps, right in Hotmail. Just click and view. Just as you do with photos, you can send up 200 Office documents of up to 50 MB each. Send PowerPoint presentations embedded with videos, Word documents rich with images, and more.
With the new Hotmail, you can attach an Office document to an email and have it stored on SkyDrive. Hotmail then sends the document via SkyDrive, so that you – and the people you send it to – can access it from anywhere regardless of whether they use a PC or Mac, have Office installed, use Hotmail or don't, or have smaller attachment limitations than the 10 GB per message allowed by Hotmail. No more worrying about whether that document is stored on the computer you have with you, the computer you use at the library at your office, in your dorm room, or elsewhere.
mindettől függetlenül elképzelhetőnek tartom, de akkor biztos, hogy ott fog villogni csatoláskor, hogy figyelj oda. mindenesetre ez csak a Hotmail-re vonatkozhat, a SkyDrive egy online tárhely, aminek nem sok értelme lenne, ha 30 naponta törlődne. mondom, nekem is több éve vannak fent cuccaim.
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
válasz attila9988 #38 üzenetére
Nekem úgy tűnik -- bár nem járok hivatalos szeánszokra -- hogy a live "marketingje" kimerül abban, hogy a zemberek előbb-utóbb a messenger vérvonalán haladva telepítenek mindent live cuccost, magyarán a desktop használata közben a részesedés révén "befertőzi" a piacot. És akkor majd csak rájön a parasztja, hogy eljött a kánaán.
(#46) moonman az exploder piacvesztése nem eleve determinisztikus dolog volt. évekig csak 2-3 ember masszírozta a hibajavításokat, és a cégvezetés nem adott embereket a fejlesztésre.
(#45) zoo8800 nekem is van fent 30 napnál régebbi dokumentum
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
há, most olvasom:
"Full-session SSL. In addition to providing SSL encryption of credentialsat login for all accounts, the new Hotmail will soon support the optionto maintain SSL encryption between you and Microsoft servers during yourentire Hotmail session."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tippmix
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Hobby rádiós topik
- Windows, de csak ha szereted a meglepetéseket.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
- 2K GAMER Ryzen 5 5600 X,ASUS 6700XT,32 GB RAM,
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen