Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
Hiába vesz új gépeket, ez ellen tényleg csak úgy tud védekezni, ha kiadja végre a frissítéseket.
Tényleg nem ártana már... -
zazahoho
őstag
hosszabb távon gazdaságosabb is a frissítés (ill. az elégedett játékos jobb az üzletnek is )
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
_Orbi_
aktív tag
Én is várom nagyon a frissítést, de ennek akkor sem ez a módja.
Frissítést akar, erre lerohasztja az oldalt, hogy még később adja ki? Csak én érzem ezt egy kicsit értelmetlennek?
Ha annyira akarják, akkor inkább segítsenek a srácnak, mintsem támadják. -
-
Morden24
nagyúr
Ez nem ingyenes játék? Akkor fogja már be a pofáját a sok pöcs.
Kicsit száninak kezdem érezni, hogy a sok kis script kiddie számára nagyon nagy divat lett mostanság a ddos, aztán keménykedik otthon.
Az ilyen inkább nyomja ki a pattanásait, és menjen el sörözni a talán létező barátaival. Aztán majd kijön a patch is.[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
PCrevRM
tag
Nem tudom, ingyenes-e, de volt itt egy hír, hogy egy nap alatt 70 millát hozott a készítő konyhájára. Ennyi pénzzel a zsebében ki nem sz@rná le a patch-eket?
We are Outcast Consensus 1
-
nghost
tag
a srác kiélvezi a szerzett dohányt. majd frissít, ha elfogyott..
mostanában divat lett ebből a "visszanyal a fagyi" stílusból. ez azért nem jó.Script Kiddies Do What They Do Best: Infect Themselves / The only man who gets his work done by Friday is Robinson Crusoe..
-
menalcas
őstag
A leírtak alapján jogos a felhasználók felháborodása, nekem is dobja a játék egyébként, de szerencsére nem fertőzött meg hogy ne tudjam letenni
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest