Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
Nagyszerű, hogy színes kijelző, de mi ez dizájn?? A Pebble Steel nagyon szépre sikerült, de ez...
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Ronda, mint az elozo.
-
Forchalad
tag
Az a durva hogy már 8.2 millió dollárnál járnak...! Az első változat az egész kampányidőszak alatt szedett össze 10-et. Ez meg egy napja sem megy.
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde
-
Alakul ez az okosóra biznisz. Remélem, hogy előbb-utóbb szép dizájnok is a napvilágra kerülnek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
atike
nagyúr
.....itt mi a megcélzott korosztály...? 8-12 év...?
Csúnya és bár lehet nem az, de rettenetesen gagyinak néz ki...
-
Színes kijelző oké, de a megjelenése nem valami szép, mondhatni csúnyácska lett.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
fornettisuti
veterán
nem szép, de legalább csúf
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Polllen
nagyúr
Egy formatervezőt felvehetnének. Vagy ha van, cseréljék, képezzék tovább vagy nem tudom mit lehet vele kezdeni...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
alkatraz3000
senior tag
Kicsit olyan , mint a Sony liveview "órája" volt 3 éve.
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
Oppenheimer
nagyúr
randa mint a szemét!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Matada2.3
veterán
Szerintem mindenki elmondta azt amit tudni kell a formatervről.. Mellesleg örömteli, hogy egyre több feature van benne, bár nekem ez az e-ink nem annyira jön be
Finn the human
-
HaJózsi
aktív tag
Basszus, Windows Phone?!.... Pedig tetszett, már az előd is.
'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
Csapoati
nagyúr
Remeljuk lesz a Steelhez hasonlo kiadasa is.
HaJózsi: csak egy szamot mondok: 5%
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Pearce
aktív tag
Kik a célcsoport? A gyerekek?
[ Szerkesztve ]
-
philips20
aktív tag
És este hogy látod az "időt,,
[ Szerkesztve ]
-
ALBY
senior tag
Átgondolt jó cuccnak tűnik ez is.
Ebből is kéne egy elegánsabb verzió mint a steel.A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
zdanee
őstag
Pontosítás: a kitűzött célt kb 10 perc alatt érték el, annak tízszeresét kb 5 óra múlva. A $159-es első 5000 db kb 15 perc alatt fogyott el, aztán ezt megemelték 10000 db-ra, ami újabb 10 perc alatt elment. Sokan panaszkodtak, hogy a Kickstarter fizetési modulja lefagyott és emiatt lemaradtak a $159-es early-birdről. Honnan tudom mindezt? Mert végig figyeltem Nekem meg is van az early-bird
@philips20: Háttérvilágítás? Ne legyünk mán ostobák, kérem! Amúgy meg ha annyira sötét helyen vagy, először a villanykapcsolót keresd meg, ne az idő érdekeljen
[ Szerkesztve ]
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Dr. X
aktív tag
Pénzért kuncsorognak, miközben az előző órájukra 40-50szer több pénzt kaptak, mint vártak?
-
Jimmy66
senior tag
Jónak nem rossz...
-
b4zsi-
őstag
Hát akkor inkább maradnék a Steelnél (nem mintha szükségem lenne rá), de annak talán az ára is mérséklődik majd valamennyire a Time megjelenése után.
-
Cyberpunk
félisten
Bárcsak kinézne valahogy, akkor instant get lenne.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Maxentius
addikt
A rendszer tetszik, a megjelenése viszont khm... kifogásolható. Ha a Moto 360/LG G Watch R-hez hasonlítana, imádnám.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Simi87
senior tag
Úgy vagyok vele, mint a zsiráffal. fasza, meg minden, de nem kéne.
-
tjb007
nagyúr
Úgy látszik azon kevesek közé tartozom, akiknek en bloc testszik.
-
veterán
Szerintem kezdjenek el foglalkozni a foscsepés telefonokkal is, mert I watch után kevés ios rendszeres telefon mellé fognak ilyen órát venni...
-
doongoo
addikt
Anno fikázták sokan az eredeti verzió dizájnját is (talán nem ok nélkül). Aztán mégis eladtak belőle pár százezer darabot világszerte. Aki megvette (köztük én is) feltehetően nem a kinézetért tette. Bár azt is lehet optikailag is tuningolni (mint ahogy majd ezt is lehet). Aki használta, használja az a használati értékét nézi és nem a kinézetet. Mivel bejött nekik az üzlet, ezért szépen tudtak fejleszteni és kihozták a steelt (ami csak optikailag jelentett frissítést, de tudásban szinte semmit). Azóta is használom nagy megelégedéssel. Ezzel még jobban nőttek az eladások, most már világszerte 1.000.000 db felett járnak összesen. És fejlesztenek tovább proaktívan (nem mellesleg 2 platformra). A "nagy" konkurensek tudnak együttműködni androiddal és iOS-sel is? Tudnak egy töltéssel akár 7 napig (nálam 5 a nagy átlag) is működni miközben óraként folyamatosan mutatják az időt? Vízállóak? És azért ne feledjük, hogy a "nagyok" mennyiből gazdálkodnak egy-egy fejlesztés esetén, míg a pebble szinte a nulláról indult az első kickstarter projecttel. Szerintem az új dizájnnal egy kicsit megint a geek irányba mozdultak, de közel sem olyan mértékben, mint az elsővel. Én simán várom, hogy megérkezzen végre a time és majd kkor ítélem meg ezt is a mindennapokban használva.
-
doongoo
addikt
olvasd el a háttérinfókat. Nem a pénzért kuncsorgás áll a háttérben, hanem inkább az exkluzivitás és a piaci igények felmérése
(#33) INGJOKE ne jósolgassunk. Majd ha lesz iWatch a valós létben, akkor ítéljük meg azt is. Jómagam szkeptikus vagyok, hogy pl. egy elégedett pebble+iPhone tulaj vált-e almás órára csak a márkahűség miatt. Beáldozza-e amiatt a jó akksiidőt, vízállóságot,...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Borzasztóan néz ki.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
BandiHUN
veterán
Hááát...gagyi műanyagóra,e-inkkel,piszokul nem győzött meg...marad a GalaxyGearom,OLED,szép szines,elegánsab,rozsdamentes ház,és tudom,hogy nem eben kell strandolni,arra ott egy Timex Ironman Triatlon óra,úgysem vagyok a vizben telefonközelben.
Ráadásul tapasztalat,hogy még a 200méterig vizálló Timex is milyen ocsmányan fest a strandviztől például(mert ugye az ásványi anyagok kicsapódnak,otthon meg kell sikálni már kicsit is gyógyviz után),ergo kizárt,hogy menjek ilyesmibe okosórával...
Ráadásul ott kéne maradni a BT 10 méteres körzetében is...akinek vizbe kell sportoláshoz valami,többet ér egy olcsó fitneszkarkötővel.A lényeg,hogy nem nyűgözött le ez,többet vártam,nem egy ocsó Casio órát e-inkkel.Ráadásul azért a "kompatibilis az elődökkel" az szép szó,de burkoltan jelenti,hogy "nem is tud többet,mit az elődök"
Még mindig a közelében since egy Gearnak egy ilyen.És csak vizileg tud többet mutatni.Akksi?Na jó...De a Gear nálam 5 napot megy,van benne kamera,komplett BT headset,stb...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
no more
veterán
Kár, hogy nem szép, amúgy nyerő lenne! Csinálnának belőle egy Steel verziót komolyan még én is elgondolkodnék rajta, pedig a tabletekkel egyetemben ezt is full feleslegesnek találom.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
doongoo
addikt
OK, A Gear megy iOS-sel párosítva is? Mutatja neked a pontos időt - mint egy óra - éjjel-nappal folyamatosan?
Szerintem tök más a célcsoport a két óránál. A pebble a tömegek számára elérhető, mivel kompatibilis rengeteg készülékkel és különböző platformokkal (ellentétben a Gearrel) és a meghatározott célra készült (ld. telefon kiegészítő és nem telefon helyettesítő). Pl. ne feledjük, a szifonokhoz egyelőre nincs más alternatíva, amíg ki nem jön a sajátjuk, de ki tudja, hogy az milyen lesz valójában, amíg nem lesz kint a piacon
A kinézet nagyon szubjektív dolog, nekem pl. a Gear nem jön be, mert olyan 80-as évekbeli kvarcóra kinézete van szerintem...Amúgy te valóban kamerázol a gearrel? Vagy használod kihangosításra? Én eddig 3 emberrel találkoztam, akinek ilyenje volt és a saját bevallásuk szerint ezeket a funkciókat sosem használják.
Én úgy vagyok vele, hogy 1 órát hordok általában, de azt szinte sosem veszem le (mondjuk szaunában igen). Így nekem szempont a vízállóság. Nem érdekel, ha eltávolodok a telefontól 10 méternél messzebbre, mert akkor úgysem érdekelnek az értesítések, ha úszom, de pl. a pontos időt ekkor is meg tudom nézni (mint egy sima órán), vagy a köridőt is. És lesz ebből szerintem hamarosan full acél tokozású is. Ha ismered az előd típusokat és az új speckóját, akkor nem mondhatod, hogy nem tud többet... -
Ráadásul tapasztalat,hogy még a 200méterig vizálló Timex is milyen ocsmányan fest a strandviztől például(mert ugye az ásványi anyagok kicsapódnak,otthon meg kell sikálni már kicsit is gyógyviz után)
Biztos vagy benne, hogy azok ásványi anyagok voltak?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
glutamin
őstag
Egy elegáns fémházas-fémszíjas variánsra beneveznék. A színes e-ink nagyon jó választás ide. Fontosabb szerintem a folyamatos megjelenítés jó üzemidővel, mint a szebb IPS kijelzők nagy fogyasztással.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kutya topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Apple Watch 5 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3781/
- Apple Watch 6 44mm Kék Megkímélt/1 hónap gar./Akku 81%/p3796
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3797
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest