Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Fizettem volna én is a teniszközvetítésekért, ha nem azt írná a fizetős verzió, hogy "bocs, de a lakhelyeden az Eurosport megvette a közvetítési jogokat, így ők nem szolgáltathatnak"... persze adni nem adta az Eurosport sem, csak megvették a jogokat. (előfizettem az EuroSport Playerre, de sokszor ott sem volt közvetítés, csak pörgött a kámingszún az első pár körben... így maradt az ingyenesen kevéssé legális és szenvedős megoldás, ha látni akartam.)
-
Male
nagyúr
Gondolom szerintük az az életszerű, hogy arra az időre átköltözöl egy másik országba
(mármint valóban, mert a proxys "elköltözés" megoldás a streamhez, az szintén nem legális valószínűleg)Amúgy kíváncsi lennék, hogy ezt hogyan illesztik bele az annyira szeretett elmaradt haszon képletükbe
-
Male
nagyúr
Végülis igen, ez az, ami tényleg 100%-ban az.
(Csak nem azért, mert ingyenes stream van, hanem mert ők nem hajlandóak elérhetővé tenni még pénzért sem.)Sajnos pl ami nekem volt a gondom (élő tenisz közvetítés), azt semmi nem fogja megoldani, amíg ilyen a közvetítési jogok rendszere. Egy megoldás lenne: Ha megveszed a jogokat az élő közvetítésre egy adott területen, de mégsem teszed elérhetővé, akkor buktad a jogot, és bárki közvetítheti ott.
-
Male
nagyúr
válasz Dark Archon #49 üzenetére
...és hogy van meg a teljes torrent behashelve a streamernél, amikor még megy az adás, amiből készítené a torrentet?
...szóval max. változtatásokkal alkalmas streamre, de az meg már nem torrent (sőt, elvileg ilyen meg már van... pl a SopCast is P2P alapú).
Új hozzászólás Aktív témák
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest