Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Shkiz0

  veterán

  Én itt lakom Olcsván. Azon kevesek közé tartozom akiknek szerencsére van munkahelyük.
  Naményba melózom az itteni internet szolgáltatónál. Igaz én még valamivel több mint egy éve vagyok ott, de már előtte is be-be segíttetem, mert ismerem a cég tulajdonosait.
  Kb 5-6 éve megy már a cég, régen még ADSL vonalak voltak a betápok, mára ezt már felváltotta az optika. Mi wifin szolgáltatunk, és pont azért alakult a cég mert nem volt alternatíva eddig. 12 Településen vagyunk jelen, (Ilk, Vásárosnamény, Kisvarsány, Nagyvarsány, Gyüre, Aranyosapáti, Tákos, Csaroda, Hetefejércse, Tarpa, Vitka, Olcsva.) több kevesebb sikerrel. Sajnos egyet kell értenem az előttem szólókkal, nem veti fel ezt a környéket a pénz, és talán ez is szerepet játszott abban hogy csak ilyen későn jött a T.
  De érdekes dolog ez amúgy, mert többször is próbálkoztunk azzal, hogy esetleg támogasson az állam bennünket, és akkor egy nagy beruházással lefednénk az egész környéket. Mondanom se kell mint kicsik, sohasem rúghattunk labdába, mindig elutasító választ kaptunk minden téren. A T-nek meglenne a megfelelő háttere anyagilag mégis "kunyerál" az országtól. Ha ahelyett hogy a T-com-ot etetné, gondolhatna a hozzánk hasonló cégekre is, mert a környéknek is jól jött volna, hiszen ekkora beruházáshoz azért ember is kell, ezzel teremthettünk volna jó pár munkahelyet is talán, és a csomagokat is jó áron tudtuk volna adni.
  Ráadásul nem tűnünk el egyik napról a másikra, gondolok itt a Wifi-falura ami pl Hetefejércsén is kiépült de minek?
  1 évet sem üzemelt, és már a kiépítésekor olyan anyagokat használtak fel amit mi és más épp eszű szolgáltató se használt volna soha. Most állítólag pereskedés megy mert a helyi önkormányzat feljelentést tett. Tipikus esete ez annak amikor felveszik a nagy lét, aztán pár százalékából a felvett pénznek épp csinálnak valami gagyit, aztán a többivel meg lelépnek.

  [ Szerkesztve ]

  Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Hozzászólok Aktív témák