Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Én is belefutottam ebbe nemrég, szentül meg voltam győződve, hogy a bérbeadó jófejségén múlik a dolog (szerencsére nekünk mindig engedték), de amennyire megértettem, bennem is az tudatosult hogy meg sem tilthatja, sőt, nem is kell neki a rózsaszín bejelentőt sem aláírni ha virítod az okmányirodában a bérleti szerződést (ami azért kicsit visszás mert így tényleg akár a bérbeadó tudta nélkül is meg tudja bárki csinálni - nem mintha olyan sok visszaélésre okot adhatna az hogy van egy ideiglenes címed). Másrészt ez utóbbi múlhat az ügyintézőn is (rossz napja van, nem tudja pontosan ő sem a jogszabályt... simán elküldhet a fenébe ha nincs aláírva)
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
updog
őstag
Tehát jogszabályt sért és adót is csal.. Persze az szomorú, hogy ha ezt szóvá teszed akkor valószínűleg másnap nézhetsz új albi után. Még szomorúbb hogy ez hatásos, és emiatt szerintem soha senki nem teszi szóvá. Dehát a miért van így kérdésre megkeresni a választ az már nagyon messzire vezetne.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest