Új hozzászólás Aktív témák

  • DraXoN

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz PHARD #7949 üzenetére

    Nekem ez előtt egy P-m volt szintén.

    A P-nél a legnagyobb bajom nekem az akkuidő volt.
    Meg a tárcsázó lassúsága abban a készülékben se volt túl kellemes, bár ezt én megoldottam anno azzal, hogy "csak" ICS-t használtam rajta. Annál nem volt a tárcsázóban bug.
    De az akkura akkor is kellett figyelni, hogy ne használjam túl sokat, mert "kifogy" a szuflából a nap végére.

    Ennél a töltés is jobb, van egy állványom amire csak rárakom és már tölt is, de alapból az akku majdnem dupla olyan erős.

    Két dolog van amiben szerintem gyengébb mint a P.
    Az egyik a kijelző fényereje, mivel a P-ben egy különleges 4 színt tartalmazó kijelző volt amiben a fehérnek is volt egy külön subpixele ezáltal napfényben igen sokat számított és a mai napig az egyik legfényesebb kijelző amit telefonban láttam. Nem is értem miért nem kapta meg más telefon is azt a technológiát a Sonynál..
    A másik, a gyengébb, mit gyengébb egyenesen harmatos ledvillanó a telefon hátlapján. A P-ben amilyen erőset építettek be lednek, ebben meglehetősen gyenge a led ami beépítésre került.

    Ami sokaknak nem tetszik az a kamera, de ez szerintem nem ilyen egyszerű. Nekem pl. kimondottan tetszik, hogy ez a telefon nem mossa el annyira a részleteket mint sok másik. Illetve a színek is szerintem élethűbbek maradnak és kevésbé váltan túlszaturálttá (bár elhiszem az utóbbi tulajdonság sokaknak szebbnek hat, de nem valódi..).
    Bár anno a P kameráját is lehúzták, ami az első szoftverekkel valóban kicsit fakó képet csinált. Aztán javítottak rajta valamennyit. Bár én inkább a CyberShot kamerát használtam rajta, azzal jó volt a kép színtartománya.
    Nekem nincs bajom a készülékkel készült képekkel. Beltérben zajosodás van, de hát ez nem egy DSLR gép.. Így nem is várok el olyan minőséget.

    Sokan írták anno, hogy a P-nek a GPS-e nehezen talál jelet.. nekem is volt egyszer.. de az nem tudom miért úgy kb 2 héten át csinálta, hogy vagy 10-15perc után talált csak jelet, előtte-utána sose (úgy 21 hónapig volt meg).

    Ezzel nem volt még ilyen gondom.

    The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

Új hozzászólás Aktív témák