Új hozzászólás Aktív témák

  • Johnie

    tag

    Új divat hódol manapság ez a medencés , víz alatti fényképezős őrület.
    Van egy prémium kategóriás telefonom, a gyártó bizonyos körülmények között vízállónak minősíti a készüléket, a reklámokban lassított felvételen modell alkatú emberek emelkednek ki a vízből, úsznak, selfie-znek telefonnal a kezükben
    [link]
    [link]
    [link]
    .... az utolsó reklám a legjobb, itt már a víz alatti komplett életvitelre vannak berendezkedve a lakók (vízálló a divány, a lámpa, a könyvek...) Ennyire bolondnak lehet nézni az embereket? :)

    Egyszóval, csúnya dolog, hogy a Sony kekeckedik egy beázott telefon ügyében, ráadásul, hogy a fenébe bizonyítsa be az ember, hogy a készülék használati utasításában leírtak szerint volt használva még a víz alatt is.
    Nincsenek az ajtókon beépített végálláskapcsolók amik megjegyzik az utolsó állapotot (nyitott-zárt).

    Más-szóval, tényleg ennyire nagyon-nagyon fontos , hogy a drága (igaz , hogy ip 5 ,8 védettségnek titulált) telefonunkat bevigyük magunkkal a medencébe és fényképezzünk, filmezzünk annak tudatában, hogy egyáltalán nem 100% biztos, hogy a készülék kibírja és egyáltalán nem biztos , hogy a Sony elismeri a telefon gyártási hibájának a beázást?
    Nem tudunk meglenni eme felvételek nélkül? Ennyire hatni tudnak a reklámok?

    Intel i5 4460, Xigmatek Loki 963, AsRock H97 PRO4, 2x4GB HyperX 1600MHz, Kingston 120GB SSD, Samsung 500GB HDD, Samsung ODD, Radeon HD 7770, FSP Hyper 600W, Cooler Master Elite 330.

Új hozzászólás Aktív témák